Welcome to eyploia.aigaio-net.gr!

     On Line Πλοία
Για να δείτε τα πλοία
On line στο Αιγαίο
πατήστε εδώ.

     Ανακοίνωση
 ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ
Για να σωθεί η Σαντορίνη
και το Αιγαίο από
την τοξική βόμβα βυθού
Sea Diamond

 SIGN the PETITION
and help protect Santorini
and the Aegean Sea
from toxic dangers
 


     Κατηγορίες
?γρια Ζωή
Αεροδρόμια Λιμάνια
Αιολικά Πάρκα
Αλιεία
Ανανεώσιμες Π. Ε.
Απόβλητα
Απορ/τα-Ανακύκλωση
Απόψεις-Ιδέες
Βιοτοποι/βιοπ/λότητα
?γρια Ανάπτυξη
Βιώσιμη Ανάπτυξη
Δάση
Διάνοιξεις Δρόμων
Διατροφή
Διάφορα
Δίκτυο
Εκδηλώσεις-Ενημέρωση
Ενέργεια
Έρωτας και Αιγαίο
Θάλασσα-Ακτές
Κεραίες
Κλίμα
Κοινωνία Πολιτών
Κτηνοτροφία
Κυνήγι
Μ.Μ.Ε.
Νερό
Οικολογική Γεωργία
Παραδοσιακοί Οικισμοί
Περιβάλλον
Πολιτισμός
Ρύπανση
Συγκοινωνία
Τουρισμός
Φίλοι των ζώων
Φυσικοί Πόροι
Χωροταξία

     Νησιά


     Επιλογές
·Θέματα
·Αρχείο ?ρθρων

·1ο Τεύχος
·2ο Τεύχος
·3ο Τεύχος
·4ο Τεύχος
·5ο Τεύχος
·6ο Τεύχος
·7ο Τεύχος
·8ο Τεύχος
·9ο Τεύχος
·10ο Τεύχος
·11ο Τεύχος
·12ο Τεύχος
·13ο Τεύχος
·14ο Τεύχος
·15ο Τεύχος
·16ο Τεύχος
·17ο Τεύχος
·18ο Τεύχος
·19ο Τεύχος
·20ο Τεύχος
·21ο Τεύχος
·22ο Τεύχος

     Who's Online
Υπάρχουν επί του παρόντος 10 Επισκέπτης(ες) και 0 Μέλος(η) που είναι συνδεδεμένος(οι)

Είσαστε ανώνυμος χρήστης. Μπορείτε να εγγραφείτε πατώντας εδώ

     Search     Έπαθλο

Το περιοδικό της Πελοποννήσου


 Εκδηλώσεις-Ενημέρωση: Autonomia EXPO για την αναπηρία και για ΑμεΑ

?λλη ΕλλάδαAutonomia EXPO για την αναπηρία και για ΑμεΑ 15-16-17 Μαΐου στο ΣΕΦΦίλοι και φίλες η Autonomia EXPO http://www.autonomiaexpo.org/ η μεγάλη έκθεση για την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ειδική αγωγή και την ανεξάρτητη διαβίωση είναι έτοιμη για να ανοίξει την πόρτα της την Παρασκευή 15 Μαΐου, το Σάββατο 16 Μαΐου και την Κυριακή 17 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Περισσότερα από 60 περίπτερα είναι έτοιμα να παρουσιάσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την αποκατάσταση, την ειδική αγωγή και την ανεξάρτητη διαβίωση και είναι πιο έτοιμα από ποτέ, επειδή η επιτυχία των δυο προηγουμένων διοργανώσεων ήταν τόσο μεγάλη που έχει ενθαρρύνει ακόμα και τους πιο δύσπιστους πως η Autonomia EXPO 2009 θα προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες που έχουν κάποιο ενδιαφέρον για την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ανεξάρτητη διαβίωση και την ειδική εκπαίδευση από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την ομογένεια. Περισσότερες πληροφορίες για τους εκθέτες και τα εκθέματα θα βρείτε στο http://www.autonomiaexpo.org/

Στην Autonomia EXPO θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε χιλιάδες ανθρώπους με αναπηρίες, φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, γιατρούς αποκατάστασης, καταστήματα αναπηρικών ειδών, επιχειρήσεις που έχουν κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον για να απευθυνθούν στους καταναλωτές με αναπηρίες και με ειδικές καταναλωτικές ανάγκες, επαγγελματίες από τον χώρο της ειδικής αγωγής, της αποκατάστασης και της ανεξάρτητης διαβίωσης αλλά και όποιον άλλο ενδιαφέρεται σοβαρά για την αναπηρία και τους ανθρώπους με αναπηρίες. Στο http://www.autonomiaexpo.org/?p=169 μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τις προηγούμενες διοργανώσεις, ενώ στο http://www.autonomiaexpo.org/?page_id=468 μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την καμπάνια προβολής της Autonomia EXPO 2009 που εκτυλίσσεται αυτές τις ημέρες

Η Autonomia EXPO http://www.autonomiaexpo.org/ είναι απολύτως προσπελάσιμη σε όλες τις γνωστές αναπηρίες. Εξυπηρετείται από προσπελάσιμα μέσα μαζικών μεταφορών. Υποστηρίζεται από τους ανθρώπους του περιοδικού ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και του www.disabled.gr που έχουν την ευθύνη της διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια της Autonomia EXPO ο ΟΑΣΑ διαθέτει τρία προσπελάσιμα μίνι-βαν που εκτελούν μεταφορές πόρτα πόρτα. Τα προσπελάσιμα μίνι-βαν είναι έτοιμα να υποστηρίξουν μόνο ανθρώπους με πολύ σοβαρές αναπηρίες που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από το μετρό, τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (ΗΣΑΠ) και το τραμ. Φωτογραφίες από αυτά τα μίνι-βαν μπορείτε να βρείτε στο www.autonomiaexpo.org ώστε να διαπιστώσετε πως είναι απολύτως προσπελάσιμα ακόμα και για ανθρώπους που είναι εξαρτημένοι από αναπνευστική συσκευή. Για να κλείνετε ραντεβού μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 6936588663. Το τηλέφωνο αυτό ισχύει μόνο για το τριήμερο που διαρκεί η Autonomia EXPO.

Περισσότερες πληροφορίες για την Autonomia EXPO μπορείτε να έχετε από το www.autonomiaexpo.org όπου θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες τόσο για τους προσπελάσιμους τρόπους μετακίνησης από και προς την Autonomia EXPO όσο και όλες τις άλλες πληροφορίες που συγκροτούν την μεγαλύτερη διοργάνωση που γίνεται τα τελευταία τρια χρόνια στην Ελλάδα για την αναπηρία ως εμπειρία και ως διαφορά συνθηκών και όρων ζωής.

Το τριήμερο Παρασκευή 15, Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Μαΐου που διαρκεί η Autonomia EXPO μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης στο τηλέφωνο 6936588663.

--
The following information is a reminder of your current mailinglist subscription:

You are subscribed to the Disabled.GR Press Releases using the romvos45@gmail.com

You may automatically unsubscribe from this list at any time by visiting the <http://www.disabled.gr/cgi-bin/dada/mail.cgi/u/press/>

http://www.disabled.gr/

 
     Συσχετιζόμενοι Σύνδεσμοι
· Περισσότερα για ?λλη Ελλάδα
· Νέα administrator


Πιο δημοφιλής είδηση για ?λλη Ελλάδα:
Οι βρώμικες παραλίες της Αττικής


     Article Rating
Average Score: 0
Αριθμός Ψήφων: 0

Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


     Επιλογές

 Εκτύπωση αρχικής σελίδας Εκτύπωση αρχικής σελίδας


"Autonomia EXPO για την αναπηρία και για ΑμεΑ" | Κωδικός Εισόδου / Δημιουργία Λογαριασμού | 0 Παρατηρήσεις
Οι παρατηρήσεις είναι ιδιοκτησία του αποστολέα. Δεν ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο τους.

Δεν επιτρέπεται η αποστολή σχολίων για τους Ανώνυμους Χρήστες. Παρακαλώ γραφτείτε πρώτα στην υπηρεσία.
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Παραγωγή Σελίδας: 0.05 Δευτερόλεπτα