Welcome to eyploia.aigaio-net.gr!

     On Line Πλοία
Για να δείτε τα πλοία
On line στο Αιγαίο
πατήστε εδώ.

     Ανακοίνωση
 ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ
Για να σωθεί η Σαντορίνη
και το Αιγαίο από
την τοξική βόμβα βυθού
Sea Diamond

 SIGN the PETITION
and help protect Santorini
and the Aegean Sea
from toxic dangers
 


     Κατηγορίες
?γρια Ζωή
Αεροδρόμια Λιμάνια
Αιολικά Πάρκα
Αλιεία
Ανανεώσιμες Π. Ε.
Απόβλητα
Απορ/τα-Ανακύκλωση
Απόψεις-Ιδέες
Βιοτοποι/βιοπ/λότητα
?γρια Ανάπτυξη
Βιώσιμη Ανάπτυξη
Δάση
Διάνοιξεις Δρόμων
Διατροφή
Διάφορα
Δίκτυο
Εκδηλώσεις-Ενημέρωση
Ενέργεια
Έρωτας και Αιγαίο
Θάλασσα-Ακτές
Κεραίες
Κλίμα
Κοινωνία Πολιτών
Κτηνοτροφία
Κυνήγι
Μ.Μ.Ε.
Νερό
Οικολογική Γεωργία
Παραδοσιακοί Οικισμοί
Περιβάλλον
Πολιτισμός
Ρύπανση
Συγκοινωνία
Τουρισμός
Φίλοι των ζώων
Φυσικοί Πόροι
Χωροταξία

     Νησιά


     Επιλογές
·Θέματα
·Αρχείο ?ρθρων

·1ο Τεύχος
·2ο Τεύχος
·3ο Τεύχος
·4ο Τεύχος
·5ο Τεύχος
·6ο Τεύχος
·7ο Τεύχος
·8ο Τεύχος
·9ο Τεύχος
·10ο Τεύχος
·11ο Τεύχος
·12ο Τεύχος
·13ο Τεύχος
·14ο Τεύχος
·15ο Τεύχος
·16ο Τεύχος
·17ο Τεύχος
·18ο Τεύχος
·19ο Τεύχος
·20ο Τεύχος
·21ο Τεύχος
·22ο Τεύχος

     Who's Online
Υπάρχουν επί του παρόντος 10 Επισκέπτης(ες) και 0 Μέλος(η) που είναι συνδεδεμένος(οι)

Είσαστε ανώνυμος χρήστης. Μπορείτε να εγγραφείτε πατώντας εδώ

     Search     Έπαθλο

Το περιοδικό της Πελοποννήσου


 Εκδηλώσεις-Ενημέρωση: Αυτονομία EXPO η μεγαλύτερη διοργάνωση για την αναπηρία

?λλη ΕλλάδαAutonomia EXPO η μεγαλύτερη διοργάνωση για την αναπηρία στις 15, 16 και 17 Μαΐου στο ΣΕΦ

Φίλοι και φίλες, η μεγαλύτερη έκθεση για την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ειδική εκπαίδευση, την ανεξάρτητη διαβίωση, τις προσαρμοσμένες τεχνολογίες και τους ανεξάρτητους τρόπους ζωής είναι έτοιμη να ανοίξει την πόρτα της στις 15, 16 και 17 Μαΐου από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Χιλιάδες άνθρωποι με αναπηρίες, επαγγελματίες στην αποκατάσταση, στην ειδική εκπαίδευση και στην υγεία, θα έρθουν από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την ομογένεια στην Autonomia EXPO http://www.autonomiaexpo.org/ για να συναντήσουν χιλιάδες βοηθήματα και υπηρεσίες που μπορούν να διευκολύνουν όχι μόνο τους ανθρώπους με αναπηρίες αλλά και τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες στο χώρο για να συγκροτήσουν έναν ανεξάρτητο τρόπο ζωής ή για να μπορέσουν να δημιουργήσουν υπηρεσίες και επιχειρήσεις που μπορούν να απευθύνουν τα προϊόντα τους στους καταναλωτές με αναπηρίες και με ειδικές καταναλωτικές ανάγκες.

Η Autonomia EXPO είναι απολύτως προσπελάσιμη σε όλες τις γνωστές αναπηρίες και εξυπηρετείται από προσπελάσιμα μέσα μαζικών μεταφορών (ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ). Ολοκληρωμένες πληροφορίες για τους προσπελάσιμος τρόπους πρόσβασης στην Autonomia EXPO μπορείτε να βρείτε στο http://www.autonomiaexpo.org/ που ενημερώνεται καθημερινά με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγαλύτερη πανελλήνιας εμβέλειας καμπάνια γνωστοποίησης για την AUTONOMIA EXPO που ξεκίνησε από το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και το www.disabled.gr (που έχουν την ευθύνη της διοργάνωσης). Για τη γνωστοποίηση της AUTONOMIA EXPO www.autonomiaexpo.org έχουν χρησιμοποιηθεί όλα τα προσπελάσιμα τεχνολογικά μέσα: το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ που είναι το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία περιοδικό για την αναπηρία και την αποκατάσταση στην ελληνική γλώσσα που επί έναν ολόκληρο χρόνο ενημερώνει με εκτενή αρθρογραφία τους χιλιάδες συνδρομητές για κάθε λεπτομέρεια της διοργάνωσης. Το www.disabled.gr που ενημερώνει περισσότερους από 170.000 επισκέπτες το μήνα με κάθε διαθέσιμο μέσο. Τα email newsletters που απευθύνονται σε χιλιάδες παραλήπτες. Δεν έχουμε παραλείψει να έχουμε ενημερώσει και με επιστολές αλλά και με sms τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον για την αναπηρία και την αποκατάσταση και μιλούν την ελληνική γλώσσα.

Από το βράδυ της 1 Μαΐου η Αθήνα και αρκετές πόλεις της Ελλάδας έχουν ντυθεί στα χρώματα της Autonomia EXPO. Χιλιάδες αφίσες έχουν αναρτηθεί για να διαδώσουν το υπερήφανο μήνυμα της αποκατάστασης και της ανεξάρτητης διαβίωσης γιατί η Autonomia EXPO δεν είναι μια απλή έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών για την αναπηρία, την αποκατάσταση και την ανεξάρτητη διαβίωση. Είναι μια μεγάλη γιορτή αυτής καθεαυτής της αναπηρίας ως εμπειρία και ως διαφοράς συνθηκών και όρων ζωής.

Γιατί η Autonomia EXPO www.autonomiaexpo.org, το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και το www.disabled.gr που έχουν την ευθύνη της διοργάνωσης δίνουν το καλό παράδειγμα για το πώς διοργανώνονται υπερήφανες εκδηλώσεις για την αναπηρία επειδή θέλουν εμπράκτως να στείλουν το μήνυμα πως η αναπηρία μπορεί να απενοχοποιηθεί και οι άνθρωποι με αναπηρίες μπορούν να εξομοιωθούν με τους ικανούς σωματικά όταν και εάν μπορέσουν να πλαισιωθούν οι περιορισμένες ικανότητες των ΑΜΕΑ από εφαρμογές νέων και παλαιότερων τεχνολογιών και όταν απλώς οι άνθρωποι με αναπηρίες δεν θα εμποδίζονται.

Ελάτε στην Autonomia EXPO από τη Παρασκευή 15 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 17 Μαΐου επειδή τρεις ημέρες δεν είναι αρκετές και να μπορέσετε να δείτε τα χιλιάδες βοηθήματα αλλά και τους χιλιάδες ανθρώπους που ζουν κάτω από συνθήκες αναπηρίας και αποτελούν ζωντανό παράδειγμα σωστής χρήσης αυτών των τεχνολογιών στην καθημερινή τους ζωή και θα πλημμυρίσουν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στις15,16 και 17 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Autonomia EXPO θα διαπιστώσετε πως η Autonomia EXPO, το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και το http://www.disabled.gr/ είναι απλώς οι γνήσιοι πρεσβευτές μιας αξιοβίωτης και απελευθερωτικής αναπηρίας και ένα εργαλείο ενημέρωσης και επικοινωνίας που το χρησιμοποιούν χιλιάδες άνθρωποι με και χωρίς αναπηρίες για να εκφράσουν μια άλλη χρήσιμη, αναπτυξιακή και κομψή αναπηρία που μπορεί και είναι οργανικό συστατικό μιας κοινωνίας και ενός πολιτισμού που μπορεί να αναπτύσσεται χωρίς να εμποδίζει.

Περισσότερες πληροφορίες για την Autonomia EXPO μπορείτε να έχετε από το www.autonomiaexpo.org που ενημερώνεται συνεχώς.
 
     Συσχετιζόμενοι Σύνδεσμοι
· Περισσότερα για ?λλη Ελλάδα
· Νέα administrator


Πιο δημοφιλής είδηση για ?λλη Ελλάδα:
Οι βρώμικες παραλίες της Αττικής


     Article Rating
Average Score: 0
Αριθμός Ψήφων: 0

Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


     Επιλογές

 Εκτύπωση αρχικής σελίδας Εκτύπωση αρχικής σελίδας


"Αυτονομία EXPO η μεγαλύτερη διοργάνωση για την αναπηρία" | Κωδικός Εισόδου / Δημιουργία Λογαριασμού | 0 Παρατηρήσεις
Οι παρατηρήσεις είναι ιδιοκτησία του αποστολέα. Δεν ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο τους.

Δεν επιτρέπεται η αποστολή σχολίων για τους Ανώνυμους Χρήστες. Παρακαλώ γραφτείτε πρώτα στην υπηρεσία.
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Παραγωγή Σελίδας: 0.04 Δευτερόλεπτα