Welcome to eyploia.aigaio-net.gr!

     On Line Πλοία
Για να δείτε τα πλοία
On line στο Αιγαίο
πατήστε εδώ.

     Ανακοίνωση
 ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ
Για να σωθεί η Σαντορίνη
και το Αιγαίο από
την τοξική βόμβα βυθού
Sea Diamond

 SIGN the PETITION
and help protect Santorini
and the Aegean Sea
from toxic dangers
 


     Κατηγορίες
?γρια Ζωή
Αεροδρόμια Λιμάνια
Αιολικά Πάρκα
Αλιεία
Ανανεώσιμες Π. Ε.
Απόβλητα
Απορ/τα-Ανακύκλωση
Απόψεις-Ιδέες
Βιοτοποι/βιοπ/λότητα
?γρια Ανάπτυξη
Βιώσιμη Ανάπτυξη
Δάση
Διάνοιξεις Δρόμων
Διατροφή
Διάφορα
Δίκτυο
Εκδηλώσεις-Ενημέρωση
Ενέργεια
Έρωτας και Αιγαίο
Θάλασσα-Ακτές
Κεραίες
Κλίμα
Κοινωνία Πολιτών
Κτηνοτροφία
Κυνήγι
Μ.Μ.Ε.
Νερό
Οικολογική Γεωργία
Παραδοσιακοί Οικισμοί
Περιβάλλον
Πολιτισμός
Ρύπανση
Συγκοινωνία
Τουρισμός
Φίλοι των ζώων
Φυσικοί Πόροι
Χωροταξία

     Νησιά


     Επιλογές
·Θέματα
·Αρχείο ?ρθρων

·1ο Τεύχος
·2ο Τεύχος
·3ο Τεύχος
·4ο Τεύχος
·5ο Τεύχος
·6ο Τεύχος
·7ο Τεύχος
·8ο Τεύχος
·9ο Τεύχος
·10ο Τεύχος
·11ο Τεύχος
·12ο Τεύχος
·13ο Τεύχος
·14ο Τεύχος
·15ο Τεύχος
·16ο Τεύχος
·17ο Τεύχος
·18ο Τεύχος
·19ο Τεύχος
·20ο Τεύχος
·21ο Τεύχος
·22ο Τεύχος

     Who's Online
Υπάρχουν επί του παρόντος 10 Επισκέπτης(ες) και 0 Μέλος(η) που είναι συνδεδεμένος(οι)

Είσαστε ανώνυμος χρήστης. Μπορείτε να εγγραφείτε πατώντας εδώ

     Search     Έπαθλο

Το περιοδικό της Πελοποννήσου


 Έρωτας και Αιγαίο: Οι αρχαίοι σε νέες ερωτικές περιπέτειες, τoυ Κοσμά Βίδου

ΝησιάΟ Δίας έγινε χρυσή βροχή, μπήκε στο σιδερένιο κλουβί της Δανάης και της... έδωσε και κατάλαβε. Ο Πάρης και η Ωραία Ελένη δεν σηκώνονταν από το ανάκλιντρο ούτε για να φάνε. Ο Απόλλωνας ορεγόταν τον Κυπάρισσο και τον Υάκινθο. Τον Υάκινθο όμως επιθυμούσαν ταυτόχρονα και ο Θορέας και ο Ζέφυρος. Ο Ποσειδώνας μεταμορφώθηκε σε άλογο για να συνουσιαστεί με τη μεταμορφωμένη σε φοράδα Δήμητρα. Οι μνηστήρες παρενοχλούσαν σεξουαλικά την Πηνελόπη. Ηταν ο Αχιλλέας και ο Πάτροκλος απλώς φίλοι ή μήπως;..

Εύκολα, πολύ εύκολα, η μυθολογία μετατράπηκε σε... μυθοπορνεία. Ιστορίες μοναδικής γοητείας και τέχνης, απίστευτα διαστρεβλωμένες μέσα σε λογής λογής φυλλάδες, υποδέχονται τους τουρίστες σε αεροδρόμια, λιμάνια, στα κεντρικά περίπτερα της Αθήνας. Και τους υπόσχονται καυτή διαμονή. Η Ελλάδα, εκτός από προορισμός αγαπημένος στις αλλοδαπές που επιθυμούν να ζευγαρώσουν δίπλα στο απέραντο γαλάζιο, είναι και ένα ταξίδι-καταβύθιση στην ιστορία. Στην ιστορία του σεξ φυσικά, είτε εκείνο είναι ομοφυλοφιλικό είτε ετεροφυλοφιλικό. Οι κάρτες και τα... επιστημονικά βιβλία με τις ερωτικές περιπτύξεις των αρχαίων Ελλήνων, των θεών τους και των ζώων τους είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ο τουρίστας που θα φθάσει στο αεροδρόμιο. Και αν, όντας βιαστικός, δεν προφθάσει να τις αγοράσει από εκεί, για να ενημερωθεί, θα τις ξαναβρεί σε τεράστια ποικιλία σε όλα τα περίπτερα της πλατείας Συντάγματος και της Πλάκας.

«Το σεξ στην αρχαία Ελλάδα», «Η ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα», «This is Greece», «Greek lovers» (με όλες τις στάσεις του κάμα σούτρα σε 40 σελίδες)... Κάλπικες αναπαραστάσεις ψευδοαπεικονίσεων από αρχαία αγγεία, τα οποία τις περισσότερες φορές απλώς και μόνο δεν υπάρχουν. Ανδρες, γυναίκες και τετράποδα σε απίθανα ερωτικά συμπλέγματα ­ αδέξια ζωγραφισμένα από κάποιον ευφάνταστο αντιγραφέα(;) ­ παραπλανούν τον επισκέπτη που θεωρεί πως πρόκειται για τολμηρά αρχαιολογικά τεκμήρια. Η ιστορία και η μυθολογία χρησιμοποιούνται χυδαία, με μοναδικό σκοπό την πρόκληση-πρόσκληση του... σεξουαλικού τουρισμού. Στα περίπτερα του κέντρου της Αθήνας περισσότερες είναι οι αναρτημένες τσόντες του είδους «έλληνες εραστές στην Αθήνα του Περικλή» (θα τους βρείτε ακόμη και σε τραπουλόχαρτα) παρά οι εφημερίδες. Γιατί άραγε παραπονιόμαστε για την κακή (πολλές φορές) ποιότητα των τουριστών μας; Τι μας φταίνε οι άνθρωποι; Εκείνοι αυτό που τους προσφέρουμε έρχονται να πάρουν.

Στις χώρες της Ασίας που συχνά έχουν κατακριθεί για τον σεξουαλικό τουρισμό τους, το σεξ το αναζητείς μακριά από τις κεντρικές πλατείες, στα μπαράκια που βρίσκονται κρυμμένα μέσα στα στενά. Στην Αθήνα, στην Ελλάδα ­ που μονίμως την παρεξηγούν και την αδικούν και που οι ξένοι δάκτυλοι προσπαθούν να βλάψουν τον τουρισμό της ­ το σεξ (το απόλυτα αγοραίο σεξ) το πουλάμε έξω από την πόρτα της Βουλής. Το χρεώνουμε επιπλέον στους αρχαίους Ελληνες, που είχαν πάρει ντοκτορά στις τεχνικές του... αθλήματος, όπως μας πληροφορούν τα φυλλάδια που κατά δεκάδες πωλούνται. Που δεν είχαν αναστολές. Και εμείς, ως γνήσιοι απόγονοί(!) τους, συνεχίζουμε την παράδοση. Καμάκια, που προέρχονται κατευθείαν από την ένδοξη αρχαιότητα.Σημείωση 20ο Τεύχος 
     Συσχετιζόμενοι Σύνδεσμοι
· Περισσότερα για Νησιά
· Νέα administrator


Πιο δημοφιλής είδηση για Νησιά:
Για τη φώκια μονάχους - μονάχους, της Ναυσικάς Καραγιαννίδη


     Article Rating
Average Score: 0
Αριθμός Ψήφων: 0

Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


     Επιλογές

 Εκτύπωση αρχικής σελίδας Εκτύπωση αρχικής σελίδας


"Οι αρχαίοι σε νέες ερωτικές περιπέτειες, τoυ Κοσμά Βίδου" | Κωδικός Εισόδου / Δημιουργία Λογαριασμού | 0 Παρατηρήσεις
Οι παρατηρήσεις είναι ιδιοκτησία του αποστολέα. Δεν ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο τους.

Δεν επιτρέπεται η αποστολή σχολίων για τους Ανώνυμους Χρήστες. Παρακαλώ γραφτείτε πρώτα στην υπηρεσία.
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Παραγωγή Σελίδας: 0.03 Δευτερόλεπτα