Προστατεύστε το Ποικίλον Όρος από τη Μητρόπολη Λαμίας
Ημερομηνία Friday, June 29 @ 20:28:15 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


Επιτροπή Πολιτών για την Διάσωση του Ελαιώνα
Ελασιδών 21 - Ρουφ - Αθήνα

Τηλ.: 210. 3462507-8814717-3461321-3459882-3422651

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ

Συμπαραστεκόμαστε στον Αγώνα του Περιβαλλοντικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Περιστερίου και στον Πρόεδρό του Δημήτρη Κούνδουρο

Η μηνυτήρια αναφορά που άσκησε ο δικηγόρος κ. Κοναξής, προς τον Πρόεδρο του ΠΦΣΠ Δημήτρη Κούνδουρου για συκοφαντική δυσφήμηση, είναι αβάσιμη και εκφοβιστικού χαρακτήρα.

Ο Δημήτρης Κούνδουρος μιλώντας στην ημερίδα με θέμα: «Το Ποικίλο Όρος και η προστασία του από τις διεκδικήσεις της Μητρόπολης Λαμίας» (16/7/2006) δεν εξέφρασε προσωπικές απόψεις αλλά μίλησε ως εκπρόσωπος των φορέων που οργάνωσαν την ημερίδα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει διατάξει εισαγγελική έρευνα για το θέμα, ούτε το γεγονός ότι βουλευτές όλων των κομμάτων έχουν κάνει σχετικές ερωτήσεις στους αρμόδιους Υπουργούς για το Ποικίλο Όρος και το ρόλο της Μητρόπολης Λαμίας.

Οι εκφοβισμοί δεν θα περάσουν, οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου οφείλουν να υπερασπίσουν τα βουνά, τις ακτές και τους ελεύθερους χώρους.

Συμπαραστεκόμενοι στον Πρόεδρο του ΠΦΣΠ, ουσιαστικά υπερασπίζουμε το πολύπαθο περιβάλλον, στο όνομα του οποίου την 5η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, πολλές αναφορές, διακηρύξεις και υποσχέσεις ακούσαμε.

Αθήνα 18 Ιουνίου 2007

Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=965