Οι παραλίες της πόλης επιστρέφουν στους κατοίκους
Ημερομηνία Thursday, June 14 @ 23:26:30 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΧΕΛΩΝΑΣ
Δελτίο Τύπου

Θέμα: «Οι παραλίες της Γλυφάδας επιστρέφουν στην πόλη»

Ο Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ συμμετέχει για άλλη μια φορά σε περιβαλλοντική πρωτοβουλία του Δήμου Γλυφάδας με τη βοήθεια και συνεργασία των Προσκόπων της Γλυφάδας και των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων.

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 17 Ιουνίου 2007 στις 10.30 το πρωί στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών στην 3η Μαρίνα της Γλυφάδας (πίσω από τη στάση του ΤΡΑΜ «Παλαιό Δημαρχείο»), για να συμμετέχουμε όλοι μαζί στον καθαρισμό των ακτών της Γλυφάδας και να γνωρίσουμε από κοντά τη δουλειά των περιβαλλοντικών ομάδων των Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής για τη σχολική χρονιά που πέρασε.

Θα ενημερωθούμε για την περίθαλψη των θαλασσίων χελωνών και θα κλείσουμε τη γιορτή μας με περιβαλλοντικά παραμύθια για μικρούς και μεγάλους.

Σας περιμένουμε!

Σημείωση για τη Σύνταξη:
Το Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών υποστηρίζεται από την ίδρυσή του, το 1994, από το Δήμο Γλυφάδας.

Πληροφορίες: 210 52 31 342 και 6937 352382
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Θεώνη Καρκούλια

Ο Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1983 με σκοπό την έρευνα, την περίθαλψη και την διαχείριση των θαλασσίων χελωνών και των βιοτόπων τους καθώς και την ενημέρωση του κοινού.

Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=940