ΠΑΣΟΚ για το Χωροταξικό Πλαίσιο Α.Π.Ε. και Βιομηχανίας
Ημερομηνία Saturday, May 26 @ 18:38:47 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, Αθήνα, 21 Μαΐου 2007

Ο υπουργός ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ., κ. Γ. Σουφλιάς έδωσε στη δημοσιότητα, μετά από σημαντικότατη καθυστέρηση το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο της Βιομηχανίας, εγκαινιάζοντας μια διαδικασία δήθεν διαβούλευσης.

Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε τη διαβούλευση για το χωροταξικό των Α.Π.Ε., απέδειξε ότι η μεθοδολογία του κ. υπουργού είναι αντιδημοκρατική. Σ’ αυτήν, ακριβώς, οφείλεται και το κίνημα εναντίον των Α.Π.Ε. που προκάλεσε ο ίδιος ο υπουργός.

Αδιάφορος ακόμη και για τη γνώμη της Βουλής των Ελλήνων - τη διαδικασία ενώπιον της οποίας καταστρατήγησε και περιφρόνησε με τον πιο αυταρχικό τρόπο - κήρυξε τη λήξη της διαβούλευσης του Ειδικού Χωροταξικού για τις Α.Π.Ε., δίχως αυτή ποτέ κατ’ ουσία να γίνει.

Ταυτοχρόνως, για λόγους προεκλογικούς καλλιέργησε ψεύτικες ελπίδες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για τουριστική ανάπτυξη με Ειδικό δήθεν Χωροταξικό για τον Τουρισμό και σήμερα κάνει το ίδιο για τη Βιομηχανία.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ., θα τηρήσει υπεύθυνη στάση και για το Ειδικό Χωροταξικό για τη Βιομηχανία.

Δυστυχώς, όμως, οι πρακτικές της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. αποδεικνύουν πεντακάθαρα ότι την κυβέρνηση την ενδιαφέρει πια μόνο ο ψευδοεντυπωσιασμός ενόψει της πρόωρης διάλυσης της Βουλής και των εκλογών.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ e-mail : pressoffice@pasok.gr

Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=892