Πάτρα, παρουσίαση ηλεκτρονικού περιοδικού
Ημερομηνία Friday, May 04 @ 22:14:42 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


Παρουσίαση 2EDGED MAGAZINE στην Πάτρα (Δ.Τ.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι εκδόσεις ΧΑΡΑΜΑδΑ και το ηλεκτρονικό μουσικό περιοδικό www.tranzistor.gr παρουσιάζουν στην Πάτρα το ηλεκτρονικό περιοδικό σχεδιασμού και τέχνης, 2EDGED MAGAZINE.Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαΐου, κάθε βράδυ μετά τις 8μμ ως αργά, θα προβάλλουμε βίντεο και θα μπορείτε να το «ξεφυλλίσετε» σε 2 pc στο ισόγειο των Εκδόσεων Χαραμάδα (Ρήγα Φεραίου 168) και θα παραστεί και ένας εκ των δημιουργών του. Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται ως μεταβατική από το χαρτί στην οθόνη, μεταφέρουμε μια καταπληκτική ηλεκτρονική δουλειά από την Αθήνα στις οθόνες της Χαραμάδας και από εκεί ευελπιστούμε και στις δικές σας. Το μέλλον των περιοδικών ίσως είναι πιο κοντά από όσο νομίζουμε και ακόμη και οι ρομαντικοί λάτρεις του χαρτιού, μπορεί να ζηλέψουν το ντελικάτο και λειτουργικό σχεδιασμό του 2 EDGED. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το site του στο www.2edgedmag.com

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ Το 2Edged magazine είναι ένα online εικαστικό περιοδικό το οποίο έχει σκοπό να παρουσιάσει διαφορετικά είδη και διαβαθμίσεις τέχνης με απώτερο σκοπό να προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε και να φέρουμε κοντά όλα αυτά τα διαφορετικά επίπεδα τέχνης. Μέσα από το περιοδικό παρουσιάζονται νέοι αλλά και γνωστοί στο ευρύ κοινό καλλιτέχνες με συνεντεύξεις αλλά και με απλές παρουσιάσεις της δουλείας τους.

Η κύρια θεματολογία του περιοδικού βασίζεται σε θέματα όπως: Γραφιστική, Φωτογραφία, Ζωγραφική, Graffiti, Animation - 3D Animation, Video art και γενικά Computer Arts, Μουσική, Αρχιτεκτονική, Ποίηση, Cinema και κάποια είδη sports τα οποία εκλαμβάνονται ως τρόπος ζωής οπότε κατ' επέκταση και ως είδος τέχνης. Σε κάθε τεύχος μας υπάρχει ένα θέμα ώστε να υπάρχει μια ροή και μια νοητή συνέχεια ανάμεσα στα τεύχη μας. Σκοπός μας όμως δεν είναι να εγκλωβίσουμε τους καλλιτέχνες σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις και στερεότυπα αλλά να εμπνεύσουμε και να δώσουμε το έναυσμα για καλλιτεχνική δημιουργία. Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν και δίνουν το υλικό τους είτε γράφουν μόνιμες στήλες - όποτε είναι και ουσιαστικά μόνιμα μέλη του περιοδικού μας - είτε συμμετέχουν μεμονωμένα με παρουσίαση της δουλείας του.

Διοργάνωση: εκδόσεις ΧΑΡΑΜΑδΑ και το ηλεκτρονικό μουσικό περιοδικό www.tranzistor.gr

Προσοχή το site του περιοδικού είναι www.2edgedmag.com

 Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=767