Πάρκο Τήλου 3 χρόνια ζωής
Ημερομηνία Sunday, February 11 @ 23:53:57 UTC
Θέμα Τήλος


Η ΜΚΟ «Πάρκο Τήλου» γιορτάζει τρία χρόνια ζωής και δημιουργίας στο νησί της Τήλου.

Το Πάρκο Τήλου έχει εκατόν σαράντα τέσσερα (-144-) μέλη και πέντε χιλιάδες τετρακόσιους εβδομήντα πέντε (-5.475-) συνδρομητές στο τριμηνιαίο περιοδικό που εκδίδει στην Αγγλική και Ελληνική γλώσσα. Τον Ιανουάριο του 2007, το Πάρκο Τήλου απέκτησε τον δικό του δικτυακό τόπο στην διεύθυνση: http://www.tilos-park.org/. Από τότε μέχρι σήμερα, η Ιστοσελίδα του Πάρκου Τήλου έχει υποδεχτεί δύο χιλιάδες εκατόν σαράντα τέσσερεις (-2.144-) επισκέπτες από τριάντα δύο (-32-) χώρες. Το προσωπικό του Πάρκου Τήλου έχει απαντήσει σε τρείς χιλιάδες επτακόσιες εξήντα τρείς (-4.763-) επιστολές που έχουν σταλεί από επισκέπτες της Τήλου που ζητούσαν πληροφορίες για το πώς θα επισκεφτούν το νησί, πως να εξασφαλίσουν κατάλυμα για την διαμονή τους, που και πότε να πραγματοποιήσουν παρατηρήσεις πουλιών και να απολαύσουν τον φυσικό πλούτο του νησιού.
Στο Κέντρο Υποδοχής Επισκεπτών του Προγράμματος LIFE-Φύση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τήλο, το προσωπικό του Πάρκου Τήλου που εργάζεται στο Πρόγραμμα LIFE-Φύση έχει υποδεχτεί εννιακόσιους εβδομήντα δύο (-972-) επισκέπτες. Αυτοί οι επισκέπτες έχουν περιηγηθεί στην Έκθεση που έχει δημιουργηθεί από το Πρόγραμμα LIFE και έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια ενημέρωσης που αφορούν τα πολιτιστικά και φυσικά μνημεία του νησιού. Το Πάρκο Τήλου έχει καλέσει και υποδεχτεί δεκάδες ξένων και Ελλήνων δημοσιογράφων στους οποίους έχει παρασχεθεί δωρεάν ξενάγηση και φωτογραφικό υλικό για να μπορέσουν να διαφημίσουν το νησί καλύτερα μέσω της αρθρογραφίας τους. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας προώθησης της Τήλου ως τουριστικού προορισμού είναι σειρά άρθρων που έχουν δημοσιευτεί σε Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Δανέζικα, Αυστριακά, Ιταλικά και Γαλλικά περιοδικά και εφημερίδες. Μέσω δωρεών από εκδοτικούς οίκους, το Πάρκο Τήλου έχει δημοσιεύσει δεκάδες διαφημίσεις προώθησης της Τήλου ως τουριστικού προορισμού στον Ελληνικό και ξένο τύπο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας που περιλαμβάνει την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την επιστημονική έρευνα, την προώθηση του οικοτουρισμού και πολλά άλλα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε.
Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Μεντζελόπουλος
Διευθυντής

Λιβάδια
GR-85002 Τήλος
Tηλέφωνο: 224-607-0880
Fax: 224-607-0892
Email:TiloPark@otenet.gr
http://www.tilos-park.org/11ο ΤεύχοςΤο άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=597