Συγκένρωση χρημάτων για την Κωνσταντίνα Κούνεβα
Ημερομηνία Tuesday, May 12 @ 14:37:23 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου Αττικής συνεχίζει τη συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη της οικογένειας της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα... Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει, για λίγο καιρό ακόμη, τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη της οικογένειας της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα…

      Η συνδικαλίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα δέχτηκε στα τέλη του Δεκέμβρη του 2008 δολοφονική επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο, για τη συνδικαλιστική δράση της. Το εργατικό κίνημα που βρίσκεται στο πλευρό της, καθώς και το κίνημα αλληλεγγύης που έχει αναπτυχθεί, έχουν καλέσει από την πρώτη στιγμή σε καμπάνια οικονομικής στήριξης.

      Ο Σύλλογός μας συμμετέχει σε όλες τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που έχουν παρθεί. Επίσης, εδώ και καιρό, κινείται στην κατεύθυνση της συγκέντρωσης χρημάτων.

      Έχουμε, μέχρι τώρα, προσφέρει 362,00 ευρώ στην «Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων για την αλληλεγγύη στην Κωνσταντίνα Κούνεβα και την κατάργηση του δουλεμπορίου σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα» για τη δράση της και τις καμπάνιες που οργανώνει.

      Έχουμε, επίσης, προσφέρει 500,00 ευρώ, ως οικονομική στήριξη, στο σωματείο της Κωνσταντίνας, την ΠΕΚΟΠ (ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ & ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ).

      Στόχος μας είναι να στηρίξουμε την οικογένεια της Κωνσταντίνας Κούνεβα με χρήματα που θα συγκεντρώσουμε.

      Μπορείτε να απευθυνθείτε σε μέλη του Συλλόγου που έχουν στα χέρια τους μπλοκάκια ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

      Επικοινωνήστε με το συνάδελφο Γιώργο (6974769161)Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=2917