Ενημέρωση από το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ
Ημερομηνία Wednesday, April 08 @ 15:38:13 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες καθυστερούν τα newsletters αλλά αυτό συμβαίνει επειδή είχα ένα ατύχημα και έσπασα τον δεξιό ώμο που χρησιμοποιώ για να γράφω στον υπολογιστή.

Βρίσκομαι μακριά από υπολογιστή (το μακριά όταν πρόκειται για εμένα είναι πολύ σχετικό και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω στα e-mails.

Παρόλα αυτά το http://www.disabled.gr/ ενημερώνεται συνεχώς με όλες τις νέες ειδήσεις στο http://news.disabled.gr/ ενώ στην κεντρική σελίδα θα βρείτε και το νέο προεδρικό διάταγμα για τη χορήγηση περιπτέρων σε ΑμεΑ.

Αν και είμαι αρκετά μακριά από τον υπολογιστή η Autonomia EXPO προχωράει καλά και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήδη έχει γεμίσει από περίπτερα. Το πλέον βέβαιο είναι πως στις 15, 16 και 17 Μαΐου το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα είναι γεμάτο από προϊόντα και υπηρεσίες και την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ανεξάρτητη διαβίωση και τις προσαρμοσμένες τεχνολογίες. Πληροφορίες για την Autonomia EXPO μπορείτε να έχετε από το http://www.autonomiaexpo.org/ που τα κορίτσια του ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ προσπαθούν να ενημερώνουν.

Μόλις περάσει ο πόνος θα καθίσω πάλι στον υπολογιστή, αλλά δεν με βλέπω να μπορώ να γράψω χωρίς να έχω λειτουργικό το δεξιό μου χέρι. Το κάταγμα έχει συμβεί σε χώρο που αισθάνομαι.

Θα ήθελα να κάνω και μια ερώτηση σε όσους είχαν αντίστοιχη εμπειρία με κάταγμα, κάκωση νωτιαίου μυελού και οστεοπόρωση: Εάν υπάρχει κανένας συνδρομητής που να έχει αντίστοιχη εμπειρία θα ήθελα πολύ να ξέρω τα εξής: Κλείνουν τα κατάγματα και σε πόσο διάστημα; Επιβαρύνεται ο χρόνος που κλείνει το κάταγμα από την οστεοπόρωση και την παράλυση; Πόσο επιβαρύνεται; Με ποιο τρόπο φοράτε τα ρούχα χωρίς να έχετε υπερβολικά από τους πόνους; Πως θα καταλάβω πως το χέρι μου είναι έτοιμο για να αρχίσει να χρησιμοποιώ πάλι υπολογιστή;

Πολλούς χαιρετισμούς, Νίκος. Http://www.disabled.gr/Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=2833