Στείλτε SMS για τις Monachus monachus!
Ημερομηνία Monday, April 06 @ 13:18:26 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


Κάθε καλοκαίρι οι Monachus monachus εκπέμπουν SOS!

Μπορούμε να τις βοηθήσουμε στέλνοντας SMS και γράφοντας απλά την λέξη mom!

Με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου και την αύξηση της τουριστικής κίνησης, αυξάνονται και οι περιπτώσεις φωκών που χρειάζονται την άμεση φροντίδα της ομάδας διάσωσης της MOm.

Η MOm σε συνεργασία με την M-stat διαθέτει μια νέα υπηρεσία SMS για να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους που χρειάζονται για την προετοιμασία και τη μετακίνηση της ομάδας διάσωσης σε όλη την Ελλάδα.
Επιλέξτε έναν από τους 2 παρακάτω τρόπους και υποστηρίξτε ενεργά την προσπάθεια προστασίας της μεσογειακής φώκιας.

  a.. Στείλτε SMS στο 54344 με την ένδειξη mom. Χρέωση 1€+19% ΦΠΑ. Το ποσό των 0,38€ πηγαίνει στη MOm.

  b.. Υποστηρίξτε σταθερά την ομάδα διάσωσης σαν συνδρομητής στέλνοντας SMS στο 19149 με την ένδειξη mom. Από την στιγμή που γίνεστε συνδρομητές θα λαμβάνετε δυο SMS κάθε μήνα, το ένα θα περιλαμβάνει νέα για τη μεσογειακή φώκια και τη MOm και το δεύτερο τον τρόπο διακοπής της συνδρομής σας. Συνολική χρέωση 2€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και για τα 2 μηνύματα. Το ποσό των 0,58€ πηγαίνει στη MOm. Οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να διακόψετε τη συνδρομή σας στο πρόγραμμα SMS, στείλτε μήνυμα με την ένδειξη stop κενό mom στο 19149.
 

***Σχετικά με τα συνδρομητικά μηνύματα οι κάτοχοι κινητών Vodafone θα λαμβάνουν μόνο το ενημερωτικό μήνυμα για τη μεσογειακή φώκια και τη MOm και όχι το μήνυμα για τον τρόπο διακοπής της συνδρομής.

 Ευχαριστούμε!

www.mom.grΤο άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=2811