Δράσεις του Ομίλου Φίλων Βουνού και Θάλασσας Μήλου
Ημερομηνία Thursday, March 26 @ 15:42:23 UTC
Θέμα Μήλος


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΗΛΟΥ

      Φίλοι γειά σας

      Ο Όμιλος Φίλων Βουνού και Θάλασσας Μήλου έχοντας σαν βασικό, καταστατικό του στόχο την διεκδίκηση μιας άλλης σχέσης με την φύση που θα εμπεριέχει την προστασία άλλα και την ανάδειξη της στα πλαίσια ενός οικοτουριστικού πρότυπου θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω εκδηλώσεις- δράσεις :

       Την Παρασκευή 27/3 5 μ.μ στην Κίμωλο (αίθουσα Γυμναστηρίου) και την Κυριακή 29/3 7μ.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μήλου θα πραγματοποιήσουμε εκδηλώσεις ενημέρωσης-συζήτησης για την προσπάθεια από τον Όμιλο δημιουργίας Οικοδιαχειριζόμενου Θαλάσσιου Βιότουπου στη θαλάσσια περιοχή Μήλου-Κιμώλου. Ομιλητές θα είναι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιου Πειραιά. Να είμαστε όλοι εκεί ! Όπως λέει και το σύνθημα στην αφίσα που κυκλοφορούμε : Θάλασσα νεκρή νησί χωρίς μέλλον !  ( Ακόμα περισσότερο θα έλεγα και χωρίς παρόν...)    

       Την Κυριακή 29/3 θα πραγματοποιηθεί το καθάρισμα και η σήμανση του μονοπατιού για το Κλέφτικο. ( Την προηγούμενη Κυριακή που το είχαμε προγραμματίσει ο καιρός μας έκανε παιχνίδια ) Ισχύουν ακριβώς ότι είχαμε αναφέρει και για την προηγούμενη Κυριακή.

      Να προσπαθήσουμε για μια ήπια οικοτουριστική ανάπτυξη της Μήλου. Να προστατέψουμε και να αναδείξουμε την φύση του νησιού μας για την αύξηση της επισκεψιμότητας της. Αυτός είναι η μοναδική μας λύση ! Για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και των συνακόλουθων κερδών αλλά κυρίως για να είμαστε περήφανοι για το νησί που θα αφήσουμε στα παιδιά μας. Ας μην τα απογοητεύσουμε !

      Να είμαστε μαζί ! Να προχωράμε μαζί !

      Γιώργος Μάλλης

Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=2790