Πάμε για ορθοπεταλιές!!!
Ημερομηνία Thursday, March 12 @ 15:33:19 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS
Μαμάη 3, 10440, Αθήνα
Τηλ./Fax: 210 822 8795
Email: info@medsos.gr
Ιστοσελίδα: www.medsos.gr                    
                                                    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πάμε για ορθοπεταλιές!!!
Οι δύσκολοι όροι διαβίωσης στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις και η συνεχώς επιδεινούμενη κατάσταση του παγκόσμιου κλίματος  απαιτούν άμεσα την αλλαγή των πρακτικών μας και τη στροφή μας σε πιο βιώσιμους τρόπους μετακίνησης, όπως το ποδήλατο, που για τους περισσότερους αποτελεί πλέον ανάμνηση από την παιδική ηλικία.

Με βάση αυτή τη διαπίστωση και στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος LIFE- Περιβάλλον «Συνεργατική Περιβαλλοντική Αναγέννηση σε Πόλεις- Λιμάνια: ο κόλπος της Ελευσίνας το 2020»  το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS και οι ποδηλάτες του CITY OF ELEFSINA  σας καλούν να πάρετε μέρος στη ποδηλατοβόλτα  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου στην Ελευσίνα με τη συμμετοχή του Ζωοφιλικού Συλλόγου Ελευσίνας, του Σκακιστικού Συλλόγου Ελευσίνας, του Συλλόγου Εθελοντών Θριασίου και του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Φιλική Φωλιά.
Η ποδηλατοβόλτα θα ξεκινήσει στις 11.30 π.μ. από την πλατεία Ηρώων και θα καταλήξει στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτισμού Ελευσίνας (Πρώην Δημοτικό αναψυκτήριο) στη 1.00 μ.μ., με μουσική και συζήτηση για την ιστορία, το παρόν και το μέλλον της Ελευσίνας.

Το Σάββατο «παροπλίζουμε» τα αυτοκίνητα και οδηγούμε με τα ποδήλατα την Ελευσίνα  σε ένα πιο ανθρώπινο και αειφόρο μέλλον, δίνοντας ταυτόχρονα το  καλό παράδειγμα για την υιοθέτηση των βιώσιμων μετακινήσεων στις πόλεις. Σας περιμένουμε!

Οι συμμετέχοντες ποδηλατούν με δική τους  ευθύνη ή με ευθύνη των ατόμων που τους συνοδεύουν.
 

- Ο Κόλπος της Ελευσίνας το 20020. Συνεργατική Περιβαλλοντική Αναγένηση σε  Πόλεις-Λιμάνια
- Ο.Λ.Ε
- Δήμος Ελευσίνας
- valenciaport
- FEPORTSΤο άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=2741