Δίκτυο Μεσόγειος SOS για το νερό
Ημερομηνία Friday, February 20 @ 16:48:26 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS
Μαμάη 3, 10440, Αθήνα
Τηλ./Fax: 210 822 8795
Email: info@medsos.gr
Ιστοσελίδα: www.medsos.gr
                                                                                                    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

 

Από 1η Φεβρουαρίου προβάλλεται στην Ελληνική Τηλεόραση το τηλεοπτικό σποτ  του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS για το νερό, στο πλαίσιο της δράσης του για την προστασία των υδατικών πόρων. Για το Δίκτυο Μεσόγειος SOS η εξοικονόμηση νερού αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα και κάτω από αυτό το πρίσμα εδώ και χρόνια πραγματοποιεί με συνέπεια πολυποίκιλες δράσεις  όπως ημερίδες, προγράμματα σε σχολεία κ.λ. στοχεύοντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.

Η προσπάθεια μας αυτή βρήκε την ιδανικότερη έκφρασή της στο τραγούδι του Χρήστου Θηβαίου «Το νερό» από τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο «Πέτρινοι κήποι», μια παραγωγή της δισκογραφικής εταιρείας LEGEND.  Στο πλαίσιο αυτό επιλέξαμε το συγκεκριμένο τραγούδι να ντύσει μουσικά το κοινωνικό μήνυμα για το νερό. Στο δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS επικροτούμε καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες με οικολογικό ενδιαφέρον και ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε κοινές δράσεις.  Το τηλεοπτικό σποτ ήταν μόνο η αρχή… Στις 21-22 Μαρτίου, το Δίκτυο Μεσόγειος SOS και ο Χρήστος Θηβαίος θα «συμπλεύσουν» ξανά σε νερά μουσικά και οικολογικά με αφορμή  την Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό. Το Σάββατο 21/3 στο κατάστημα της fnac στο The Mall Athens σε μια συνάντηση με λόγο και μουσική και τη Κυριακή 22/3 στο Σύνταγμα σε μια μεγάλη συναυλία που θα κορυφώσει τις εκδηλώσεις του διημέρου. Η άψογη συνεργασία του παρελθόντος μας προϊδεάζει για το επιτυχημένο αποτέλεσμα και της επικείμενης προσπάθειας, που σα στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού προς την κατεύθυνση της εξοικονόμησης νερού και της προστασίας των υδατικών πόρων.

Δείτε το τηλεοπτικό μας σποτ στην ιστοσελίδα μας www.medsos.gr στην κατηγορία Υδάτινοι Πόροι ή στο Youtube πληκτρολογώντας «Μην κλείνεις τα μάτια, κλείσε τη βρύση - Μεσόγειος SOS»


Περισσότερες πληροφορίες
Λουκία Καλαϊτζή, Υπεύθυνη Τύπου & Επικοινωνίας
Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, Τηλ: 2108228795,
email: loukia@medsos.gr, press@medsos.gr

Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=2696