Σύλλογος Ικαριάς «Κάβο Πάπας»: 2009 … με την πιτσιρΙκαρία
Ημερομηνία Monday, November 24 @ 11:11:28 UTC
Θέμα Ικαρία


2009 … με την πιτσιρΙκαρία

Ο Σύλλογος Ικαριάς «Κάβο Πάπας» σας καλεί να συμμετάσχετε στην συλλογή φωτογραφιών για το νέο ημερολόγιο του. Μετά τις συνεχείς διακρίσεις του στον πανελλήνιο διαγωνισμό ΕΒΓΕ με τα καριώτικα αντικείμενα, τα καριώτικα σιχτίρια και τα καριώτικα επαγγέλματα, το νέο μας ημερολόγιο θα είναι αφιερωμένο στα παιδιά!
 
Φωτογραφίες: Μνήμες παιδικές, καλοκαιρινές διακοπές, στιγμές ξεγνοιασιάς, σχολικές τάξεις, ζαβολιές και παιδικά παιχνίδια από ΟΛΗ την Ικαρία!
Χρονολογία: Από τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα!
Τύπος αρχείων: Ψηφιακές και σκαναρισμένες (σε υψηλή ανάλυση).
 
Στείλτε τις φωτογραφίες σας στο kavopapas@yahoo.gr μαζί με τα στοιχεία σας, την ημερομηνία λήψης της φωτογραφίας και μια μικρή περιγραφή. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να μας τις στείλετε ηλεκτρονικά, ελάτε σε επαφή μαζί μας (μέσω e-mail) κι εμείς αναλαμβάνουμε να τις ψηφιοποιήσουμε και να σας τις επιστρέψουμε.
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εκτός από την δημιουργία του ημερολογίου και εφόσον συγκεντρωθεί αρκετό φωτογραφικό υλικό, σκοπός μας είναι να προχωρήσουμε άμεσα μέσα στο 2009 στην δημιουργία πια ενός όμορφου λευκώματος με όλες τις φωτογραφίες, το οποίο θα εμπλουτιστεί από αναμνήσεις παιδικών διακοπών, παλιές εκθέσεις μαθητών και άλλα στοιχεία σχετικά με την Ικαρία των παιδιών, των παιδικών μας χρόνων και της αθωότητας. Γι’ αυτό κινηθείτε άμεσα. Ψάξτε στο προσωπικό σας αρχείο, στους συγγενείς και τους φίλους σας.
 
Ημερομηνία λήξης συλλογής φωτογραφιών: Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008!
 
Για να δείτε μερικά από τα προηγούμενα μας ημερολόγια:  http://clubs.pathfinder.gr/kavopapas
 

Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=2517