Κίνηση Πολιτών ?νδρου "Η Φωνή της Υδρούσας"
Ημερομηνία Tuesday, August 12 @ 07:01:29 UTC
Θέμα ?νδρος


KINHΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΔΡΟΥ " Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ "
KOIΝΩΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΥΔΡΟΥΣΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

EMEIΣΕίμαστε ένας Όμιλος που βασική του αποστολή είναι η μαζική ενεργοποίηση και συμμετοχή στα κοινά των συμπατριωτών μας απο όλους τους πολιτικούς, δημοτικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους του Δήμου Υδρούσας ?νδρου
Είμαστε Νέοι άνθρωποι που με φρεσκάδα σκέψης και προσφοράς θέλουμε να ενισχύσουμε ακόμη πιο πολύ την αυτοδιοικητική φυσιογνωμία για τα ομολογουμένως δύσκολα χρόνια που έρχονται.
Είμαστε ένας Όμιλος ανεξάρτητος πλουραλιστικός που εμπνέεται απο αρχές και τις αξίες του δημόσιου συμφέροντος στον αγώνα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στον τόπο μας και για την αναβάθμιση των υπηρεσιών.
Είμαστε ένας Όμιλος που διεκδικεί μόνο το χρίσμα της "εμπιστοσύνης" των πολιτών τους οποίους θα εκφράσει χωρίς διακρίσεις και τοπικούς κοινωνικούς διαχωρισμούς.
Είμαστε ένας Όμιλος που αγνοούμε διχαστικές τακτικές που χωρίζουν τους κατοίκους της Υδρούσας σε" καλούς" και "κακούς" γεγονός που όλοι έχουμε διαπιστώσει οτι συμβαίνει εδώ και χρόνια στη περιοχή μας, τακτική που πρέπει να μπεί στο περιθώριο μιά για πάντα.
Είμαστε ένας Όμιλος που γεννήθηκε απο ανεξάρτητες ελεύθερες και δημιουργικές ιδέες που έχουν στόχο να κάνουν τη ζωή των συμπολιτών μας καλύτερη αναδεικνύοντας θέσεις και παρεμβάσεις μας που όλοι, ζητάμε" να κρίνετε "κάθε στιγμή.

Είμαστε ένας Όμιλος που θα προχωρήσουμε στις τομές και ρήξεις που χρειάζονται χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς με όσους επιδιώκουν να κυριαρχήσει στο Δήμο Υδρούσας ?νδρου το "ιδιωτικό "συμφέρον εις βάρος του "δημόσιου" και το "ατομικό" συμφέρον εις βάρος του "συλλογικού" οφέλους.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ
ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΒΑΘΥΤΑΤΑ KAI ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ
ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας στον Όμιλο Προβληματισμού για την ?νδρο
στέλνοντας ένα απλό email στη διεύθυνση
androsforum@gmail.com

..............................

Ενεργός Πολίτης
Σημαίνει ..

Ο καθένας ατομικά και όλοι μαζί συνθέτουμε την κοινωνία μέσα στην οποία ζούμε, το ίδιο μας το περιβάλλον. Όλοι μας ,μέσα από την καθημερινή μας συμπεριφορά επηρεάζει ότι συμβαίνει γύρω μας. Για να έχει η συμπεριφορά μας θετικό αντίκτυπο θα πρέπει να στηρίζεται στη Γνώση και τη Δράση.

…από τη Γνώση…Μόνο μέσα από τη γνώση και τη συνεχή ενημέρωση μπορούμε να αποκτήσουμε κοινωνική συνείδηση που μας οδηγεί στον πυρήνα μιας κοινωνικά υπεύθυνης στάσης…

…στη Δράση! …που χαρακτηρίζεται από πράξεις και συμπεριφορές οι οποίες σέβονται το περιβάλλον, συνεισφέρουν στο συνάνθρωπο και καθορίζουν τις επιλογές μας.

Γιατί η κοινωνία είμαστε εμείς, τα εκατομμύρια συμπεριφορές που τη συνθέτουν.
Ας γίνουμε εμείς η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στην ?νδρο σε μια κοινωνία που - έτσι κι αλλιώς - έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας για να την παραδώσουμε καλύτερη…

 ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Εμείς οι Ενεργοί Πολίτες της Υδρούσας ?νδρου

... ΟΛΟΥΣ Αυτούς που Σήμερα Νομίζουν οτι Μπορούν να Aγνοούν και να Ξεγελούν με Ψέμματα τους Ανδριώτες Πολίτες
... ΟΛΟΥΣ Αυτούς που Σήμερα Κακοποιούν Βάναυσα και Βιάζουν με Σκανδαλώδη Τρόπο την Τοπική Δημοκρατία
... ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
Να Κρατήσουν στα Χέρια και τα Μέτρα τους και την Ηλεκτρονική της Εκδοχή .

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Μόλις Αρχίσαµε.

---------------------------------------------
http://ydrousa-trader.blogspot.com/Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=2219