Mουνιτήρια αναφορά
Ημερομηνία Tuesday, June 24 @ 01:12:42 UTC
Θέμα Νησιά


Κύριε Εισαγγελεύ,

Λαμβάνω την τιμήν να σας καταγγείλω, δεδομένου ότι αναλάβατε να διαλευκάνετε εξαιτίας μηνυτήριας αναφοράς διακεκριμένου πρωτοψάλτου της περιφερείας σας την όντως αναίσχυντη ενέργεια της κυρίας Δόμνας Σαμίου να ηχογραφήσει και να τραγουδήσει δημοσία δημοτικά άσεμνα, κυρίως αποκριάτικα, άσματα, μύρια όσα ανάλογα που πιθανόν θα σας διέφυγαν, ώστε η σπάθη της Δικαιοσύνης να επιπέσει επί παντός γαυριάζοντος και εξέχοντος ανομολογήτου σεξουαλικού οργάνου και επί πάσης πράξεως που υπενθυμίζει ότι δυστυχώς οφείλουμε το ζην εις αηδές και αποτρόπαιον σμίξιμο θνητής σαρκός, φευ!Ούτω σάς καταγγέλλω πως όλοι οι άθεοι και άσεμνοι καθηγητές Λαογραφίας συγκεντρώνουν ανάλογα αισχρά δημοτικά γλωσσικά, παροιμοιώδη κ.ά. επιβιώματα. Ο ανήθικος Αριστοφάνης και οι αναίσχυντοι μεταφραστές του τολμούν να εκστομίζουν τοιαύτα και χειρότερα, δημοσία δαπάνη, στην Επίδαυρο.

Πρόπερσι ήδη το Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργάνωσε στην Πλάκα συνέδριο και συναυλίες περί Σατίρας όπου η κ. Σαμίου εκμαύλισε τη φοιτώσα νεολαία με τα καταδικαστέα άσματα. Να συλληφθεί ο πρύτανης και οι συν αυτώ.

Τον χειμώνα που πέρασε ο καθηγητής και σκηνοθέτης Ευαγγελάτος ανέβασε στο θέατρό του την κωμωδία «Χάσης» του Γουζέλη όπου βρίθουν οι στίχοι βωμολοχιών.

Τα Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα και το Εθνικόν Θέατρον (άκουσον! άκουσον) ανέβασαν κρητικές κωμωδίες του 17ου αιώνα όπου πλεονάζουν οι βωμολοχίες, οι αναφορές στα χυδαία σεξουαλικά όργανα και οι απαίσιοι χαρακτήρες δασκάλων που ορέγονται παρά φύσιν απόλαυσιν με τους μαθητές τους.

Κύριε Εισαγγελεύ, στα βιβλιοπωλεία κυκλοφορεί ογκώδες βιβλίο με τον τίτλο «Ανδρομoυνιάτικα» συνοδευόμενο από αναλόγου περιεχομένου CD. Τα «Γαμοτράγουδα» και μια «Ανθολογία βωμολοχιών» της κυρίας Κουκουλέ. Αφήνω τα αναίσχυντα βιβλία του μακαρίτη Πετρόπουλου, το αχαρακτήριστο ποιητικό έπος του Νίκου Φωκά «Παρτούζα» και πρόσφατα, επ' ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων, το κατάπτυστο αφήγημα «Ψολυμπιάδα».

Κύριε Εισαγγελεύ, διατάξτε τη σύλληψη και την παραπομπή εις δίκην όλων των ανωτέρω. Μη διστάσετε, ακούστε τη φωνή του προκαθημένου της Ορθοδόξου ημών Εκκλησίας και μην ορρωδήσετε κι αν κάποιοι δημοσιοποιήσουν ηχογραφημένα ντοκουμέντα Ελλήνων ορθοδόξων μοναχών που κατέχουν, μοναχών που βωμολοχούν ασυστόλως αφηγούμενοι σημεία και τέρατα κατά τη διάρκεια κατανυκτικών ολονυκτιών.

Με τιμή, ο Μαρτυριάρης της ενορίας σας
και για την αντιγραφή,

Κώστας Γεωργουσόπουλος

----------------------------------------
(πηγή: ΤΑ ΝΕΑ , 10-01-2005)20ο ΤεύχοςΤο άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=2068