Greek Καμάκι
Ημερομηνία Tuesday, June 24 @ 00:37:13 UTC
Θέμα Νησιά


Καλοκαιρινός" έρωτας...

Οδηγός για να την πέφτεις στις τουρίστριες:
Όλα τα μυστικά που πρέπει να ξέρειςΑν δεν σου έχει τύχει ποτέ να την έχεις πέσει σε μία τουρίστρια τότε είσαι η εξαίρεση στον κανόνα.

Η ξένη δεν είναι όπως η ελληνίδα. Οι ευρωπαίες έχουν μία τελείως διαφορετική νοοτροπία από τις ελληνίδες, στοιχείο το οποίο θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου όταν πρόκειται να «χιμήξεις». Αν και η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, έχεις περισσότερες πιθανότητες να την «κερδίσεις» αν δεν μείνεις στο κλασσικό κέρασμα του ποτού και στην κουβέντα. Δεν χρειάζεται να κρύβεις τις προθέσεις σου και κάποιες φορές ίσως να χρειαστεί να είσαι πολύ πιο εκδηλωτικός από όσο είσαι με μία ελληνίδα.

Μην σε απασχολεί το θέμα της γλώσσας. Το ότι η τουρίστρια μιλάει μία γλώσσα την οποία δεν καταλαβαίνεις δεν πρέπει να σε αποτρέπει. Επιστράτευσε ότι αγγλικά ξέρεις, και αξιοποίησε όλες τις δυνατότητες της γλώσσας του σώματος. Πες το «Σ' αγαπώ». Δεν είναι απαραίτητο να το πιστεύεις και θα μπορούσες να το πεις ήδη από τη πρώτη στιγμή της προσέγγισης προκειμένου να την ξαφνιάσεις. Αν βρίσκεσαι σε club ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις τη συζήτηση είναι να χορέψεις μαζί της.

Δεν θα κάνεις σχέση μαζί της. Πάντα θα πρέπει να θυμάσαι ότι είναι λάθος να την προσεγγίσεις με την λογική που προσεγγίζεις μία κοπέλα για μία ενδεχόμενη σχέση. Ξέρεις καλά ότι θα περάσεις κάποιες ευχάριστες ώρες ή ημέρες μαζί της και όχι κάτι περισσότερο, κάτι που το ξέρει και εκείνη. Γι' αυτό και ότι είναι να κάνεις να το κάνεις σύντομα, αποτελεσματικά και προπάντων μην καθυστερείς να δηλώσεις είτε λεκτικά είτε σωματικά τις προθέσεις σου, διαφορετικά θα χάσεις το τρένο..

Μην αγχώνεσαι για την χυλόπιτα. Δεν θα τη ξαναδείς! Είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου. Ένα άγχος που μπορεί να έχεις με τις ελληνίδες ίσως είναι πως θα την ξαναντικρύσεις αν δεν ανταποκριθεί στο κάλεσμα σου. Το άγχος αυτό δεν δικαιολογείται με μία ξένη. Εξάλλου, είναι καλύτερο να κάνεις την κίνηση και ας μην πάει τόσο καλά, παρά να μην κάνεις τίποτα και να μείνεις με την απορία για την πιθανή εξέλιξη της ιστορίας.

Επιστράτευσε όλες τις τεχνικές σου. Κάνε ότι είναι δυνατόν προκειμένου μέσα σε λίγο χρόνο να καταφέρεις να την κερδίσεις. Σκέψου ότι ίσως να μην την ξαναδείς γι' αυτό αξιοποίησε πλήρως το χρόνο που σου δίνεται.

Πρόσεχε! Μπορεί να βλέπεις μπροστά σου τη γυναίκα των ονείρων σου, όμως θα πρέπει να λαμβάνεις και τις σχετικές προφυλάξεις. Εξάλλου, η απλή λογική λέει ότι μία γυναίκα με την οποία έχεις ερωτική σχέση, αν και την ξέρεις μόνο και λίγο, θα πρέπει να την «προσέχεις» περισσότερο.

Προσποιήσου αν χρειαστεί. Δεν είναι ανάγκη να είσαι ειλικρινής, γιατί δεν πρόκειται άλλωστε να κάνεις σχέση μαζί της. Δοκίμασε διάφορους ρόλους και δες ποιος σου ταιριάζει περισσότερο. Μπορεί να είσαι ο Γιώργος, φοιτητής από τη Δραπετσώνα, αλλά μπορείς να γίνεις ο Antonio , ιταλός φωτογράφος ή ο Jose, ισπανός τουρίστας. Φυσικά, προσπάθησε να βρεις έναν ρόλο στον οποίο μπορείς να ανταποκριθείς σε περίπτωση που αρχίσει τις ερωτήσεις.
Επίσης, προσπάθησε πριν εκδηλώσεις τον υποτιθέμενο ρόλο σου, να τη ρωτήσεις ανάλογα. Αν πχ. η τουρίστρια είναι από τον Καναδά, είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να έχει επισκεφτεί την Ιταλία ή να ξέρει ιταλικά. Φυσικά, σε κάθε περίπτωση μάθε να το διασκεδάζεις. Ακόμα και αν ανακαλύψει την ταυτότητα σου, δεν τρέχει τίποτα. Διασκέδασε το και, εξάλλου, έχεις κάτι να διηγείσαι με τους φίλους σου.

Μην παραδίδεις τα όπλα. Το ότι δεν ανταποκρίθηκε όπως θα ήθελες η τουρίστρια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσεις. Δοκίμασε όλες τις μεθόδους φλερτ που γνωρίζεις και διασκέδασε το!

Δείτε:
-----------------------
Greek kamaki: http://www.youtube.com/watch?v=PTy4iuW4EHY&NR=1

prosoxi sto kamaki: http://www.youtube.com/watch?v=iORLkWSF50o&NR=1

Albanian Kamaki at Alimos Beach (1)
http://www.youtube.com/watch?v=8L1oLo8AQdY&feature=related20ο ΤεύχοςΤο άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=2053