Ο Αντώνης από τη Χίο
Ημερομηνία Tuesday, June 24 @ 00:29:48 UTC
Θέμα Χίος


Το e-mail μου είναι το: margrgr@yahoo.com

(Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε...)Μερικά χρονια πριν δούλευα σε μια εταιρία συμβούλων και ταξίδευα συχνά εκτός Αθήνας. Είχα κάποια προγράμματα για επιχειρήσεις στο βόρειο  Αιγαίο και μετά τη Μυτιλήνη βρέθηκα στη Χίο. Παρασκευή έφτασα και μέχρι τη Δευτερα που θα μπορούσα να συναντήσω όσους χρειαζόταν για τη δουλειά είχα χρόνο για ένα ωραίο weekend και μάλιστα με έξοδα πληρωμένα, ένα από τα καλά της δουλειάς.

Ήταν αρχές Ιουνίου, ο συνεργάτης που είχα στη Χίο μου είχε κλείσει να μείνω στα ενοικιαζόμενα ενός φίλου του που ήταν ακριβώς πάνω στην  παραλια του Καρφά. Έφτασα από Μυτιλήνη με το πλοίο και πήγα στο γραφείο του τύπου που μου είχε υποδείξει ο συνεργάτης μου, αρκετά  κοντά στο λιμάνι. Πολύ ευγενική υποδοχή, ήταν με τι γυναικα του, ευχάριστη ατμόσφαιρα. Εγώ με το που μπήκα καρφώθηκα σ' αυτόν, ήταν  ακριβώς στο στυλ που με καυλώνει. Γύρο στα 35, μελαχρινός, γεροδεμένος, ψηλός, όμορφο πρόσωπο και φανταζόμουν τι καύλα θα ήταν να  γαμιόμουν με ένα τύπο σαν αυτόν. Πάντα ήταν "φαντασιωση" μου η γνωριμία και το παιχνίδι με άντρες που θα γνώριζα στα ταξίδια μου. Τέλος  πάντων, έμεινα λίγο και μετά αφού δεν ήξερα τίποτε απόλυτος από το νησί είπε να με πάει στο δωμάτιο για να μην τρέχω με taxi κλπ.

Στο δρόμο μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων κι εγώ έβλεπα το χέρι του στο λεβιέ τον ταχυτήτων και μου ερχόταν να τον αγγίξω αλλα περιοριζόμουν να κοιτάζω όσο πιο διακριτικά μπορούσα, τα γυαλιά ηλίου που φορούσα βοηθούσαν, ανάμεσα στα πόδια του όπου από το  φούσκωμα στα κουμπιά του jean υπέθετα, σωστά όπως αποδείχθηκε στην πορεία, ότι είχε μεγάλο πούτσο τον οποίο φανταζόμουν να με  μπουκώνει και να τρίβεται πάνω μου με αποτέλεσμα και ο δικός μου να έχει γίνει πετρα. Ο τύπος είχε καταπληκτικά χερια, μακριά δάχτυλα, και  τον φανταζόμουν να με χαϊδεύει, να παίζει με τις ρόγες μου, να μου τα χώνει στο στόμα Η να μου βάζει κωλοδάχτυλο. Στη διαδρομή έμαθα ότι Η  γυναικα του θα έφευγε το ίδιο απόγευμα αεροπορικώς για Αθηνα με το γιο του και βρήκα την ευκαιρία να του πω πως αν δεν είχε τίποτε  καλύτερο να κάνει, αν ήθελε, αφού κι εγώ ήμουν μονος και ο γνωστός μου είχε υποχρεώσεις και δε θα τον έβλεπα εκείνο το βραδυ, να βγαίναμε  για ποτό, φαγητό, οτιδήποτε. Προς μεγάλη μου χαρά δέχτηκε με ευχαρίστηση.

Φτάνοντας στο σπίτι ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα το γεγονός ότι επρόκειτο για ένα πολύ ωραίο διαμέρισμα, καινούριο, ωραία  διακόσμηση, τεραστια βεράντα, σχετικά απομονωμένο αφού ήταν στην άκρη τις παραλίας οποτε δε σε έβλεπε κανένας αν ήσουν έξω, και  εντελώς πάνω στην αμμουδιά, δυο βήματα από τι θάλασσα. Μου έδειξε τα κατατόπια του σπιτιού και σχολίασα το τεράστιο διπλό κρεβάτι που  υπήρχε λέγοντας ότι θα είχα άνεση στον ύπνο αν και Η παρέα καμια φορα είναι καλύτερη. Μου απάντησε, “που ξέρεις, μονος είσαι και ελεύθερος  οποτε μην αποκλείεις τίποτε, όρεξη να υπάρχει…’ Στα χείλη μου ήρθε να του πω πως θα έδειχνε ωραίος γυμνός και ξαπλωμένος εκεί πάνω αλλα  "κρατηθηκα"… Τέλος πάντων χαιρετηθήκαμε και είπαμε ότι θα τα λέγαμε το βραδάκι.
Με το που έφυγε γδύθηκα, βγήκα στη βεράντα και ξάπλωσα στον ήλιο γυμνός. Το μυαλό μου είχε κολλήσει στα χέρια του, στα χείλια του, στην  ιδέα να έχω αυτό τον άντρα αγκαλιά και να κάνω τα πάντα μαζί του. Έκλεισα τα ματια και άρχισα να χαϊδεύομαι, έτριβα τις ρόγες μου,  χούφτωνα τ' αρχίδια μου, σήκωσα λίγο τα πόδια και έβαζα δάχτυλο, το έχωνα μέσα και μετά στο στόμα, το σάλιωνα και μετά πάλι μέσα. Σε λίγο  ο πούτσος μου είχε γίνει πετρα. ?ρχισα να τον παίζω απαλά στην αρχή, σάλιωσα όλη μου τι χούφτα και τον έπαιζα, ο πούτσος μου γλιστρούσε  μέσα στην παλάμη μου, το "πουτσοκεφαλο" φούσκωνε κι εγώ σκεφτόμουν ότι είμαι μέσα στον κόλο του Αντώνη και τον γαμάω. Έχυσα m αυτή  την ιδέα, τα χυσιά έτρεχαν πάνω στο χέρι μου, στον πούτσο μου, τα ένοιωθα καυτά πάνω στ αρχίδια μου, από την καύλα έφερα ένα δάχτυλο  στο στόμα και δοκίμασα τι γεύση τους, Η ιδέα αυτού του άντρα με καύλωνε απίστευτα…

Όπως ήμουν φόρεσα μαγιό και κατέβηκα στη θάλασσα, ήμουν σχεδόν μονος καθώς υπήρχαν ελάχιστα ακόμη άτομα κι αυτά σε απόσταση  μεγάλη. Έκπληκτος από το ποσο ρίχη ήταν Η θάλασσα περπατούσα και ένηθα την άμμο στα πόδια μου, κολύμπησα λίγο και αφού έτσι κι αλλιώς  για να φτάσω σε σχετικά βαθύ σημείο είχα απομακρυνθεί πολύ έβγαλα το μαγιό, πλύθηκα μέσα στη θάλασσα και κολύμπησα γυμνός αρκετή  ώρα. Ένοιωθα τον πούτσο και τα αρχίδια μου να κρέμονται χαλαρά μέσα στο ζεστό νερό και ήταν σα να με χάιδευαν τα χερια του Αντώνη.

Ερεθισμένος πάλι, φόρεσα το μαγιό, ανέβηκα στο δωμάτιο και ξανατράβηξα μαλακια για πάρτι του. Αυτή τη φορα ξαπλωμένος στο κρεβάτι  χαϊδευόμουν, γύρισα μπρούμυτα και έτριβα τον πούτσο μου πάνω στο κρεβάτι έχοντας στο μυαλό ότι έχω τον Αντώνη από κάτω μου και τρίβω  το καυλί μου πάνω στο δικό του. Έχυσα για μια ακόμα φορα πάνω στην κοιλια μου αυτή τι φορα και φανταστικά τι ωραία θα ήταν να έχυνε κι ο  Αντώνης πάνω μου και μετά να αγκαλιαζόμασταν κολλώντας ο ένας πάνω στον άλλο από τα χυσιά. Τρελάθηκα στην ιδέα.
Σηκώθηκα, έκανα ντους και ξάπλωσα όπως ήμουν γυμνός στο τεράστιο κρεβάτι.

Ξύπνησα από το χτύπημα στην πόρτα, είχε βραδιάσει, δεν ήξερα τι ώρα ήταν, σηκώθηκα, φόρεσα όπως όπως το jean μου χωρίς εσώρουχα,  κούμπωσα τα κουμπιά και άνοιξα την πόρτα. Ήταν ο Αντώνης, “ σε ξύπνησα” μου λέει. “Ώρα μου ήταν” του απαντάω, “έκανα μπάνιο κι έπεσα,  δεν ξέρω πόση ώρα κοιμάμαι, άλλωστε είχαμε πει να βρεθούμε, καλός ήρθες”. Πέρασε μέσα, κρατούσε δυο μπουκάλια κρασί, με άνεση αφού στο  δικό του χορό ήταν προχώρησε και τα βάλε στο ψυγείο . Ζήτησα συγγνώμη για να παο στο μπάνιο κι αυτός βγήκε και έκατσε στη βεράντα να  περιμένει. Έριξα λίγο νερό στο πρόσωπο μου να ξυπνήσω, χτενίστηκα, βγήκα φόρεσα ένα πουκάμισο σχεδόν ξεκούμπωτο και βγήκα κι εγώ στην  βεράντα. Ο Αντώνης είχε αράξει, φορούσε το ίδιο jean κι ένα λευκό πουκάμισο. Προφανώς,είχε ήδη αρχίσει τα μπάνια και ήταν μαυρισμένος,  βοηθούσε και το φυσικό μελαχρινό του και ήταν κούκλος με το άσπρο πουκάμισο. Κάθισα κι εγώ, κι αρχίσαμε να μιλάμε. Του είπα ποσο μου  άρεσε το δωμάτιο, ότι είχα απολαύσει το μπάνιο το μεσημέρι και ποσο ωραία ήταν τώρα καθώς είχε απόλυτη ησυχία, το φεγγάρι ήταν σχεδόν  γεμάτο και φώτιζε απαλά γιατί ήμασταν στα σκοτεινά στη βεράντα, υπήρχε αναμμένο μονο ένα φως μέσα στο σπίτι, στο μπάνιο για την ακρίβεια,  που φώτιζε λίγο και έξω. Με το τρέξιμο τις δουλειάς και τους ρυθμούς τις Αθηνας πραγματικά μου έλειπε Η χαλάρωση και ο χρόνος για να  απολαύσω τα πράγματα που μου άρεσαν. Αυτός μου έλεγε ότι είχε σπουδάσει στην Αθηνα και τι νοσταλγούσε καθώς στον περιορισμένο κύκλο  του νησιού βλέπεις τους ιδιους και τους ιδιους, δουλειά, σπίτι, γυναικα, παιδί και δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγεις και να κανεις πράγματα που  πραγματικά θες.

Με το που άκουσα το στυλ αυτό, και καθώς δεν είμαι άπειρος στο θέμα άρχισα να υποπτεύομαι ότι μάλλον κι αυτός είχε τις ίδιες προτιμήσεις με  μένα και αποφάσισα να το παω παρακάτω μέχρι να δω τις προθέσεις του. Είδα ότι είχε φέρει και τα κρασιά οποτε του λέω, “δε μένουμε εδώ να  χαλαρώσουμε, Η βραδια είναι θαύμα, έχουμε θάλασσα, έχουμε φεγγάρι, καλή παρέα και δροσερό κρασί”.
Δε χρειάστηκε ούτε ένα δευτερόλεπτο για να συμφωνήσει μαζί μου και πρόσθεσε χαρακτηριστικά “ τη θάλασσα και τις ωραίες βραδιές τις έχουμε  συχνά στη Χίο, Η καλή παρέα μας λείπει και τώρα ευτυχώς υπάρχει κι αυτή”.

“Είμαστε σε καλο δρόμο” είπα μέσα μου, “ό τύπος γουστάρει”. Με τον πούτσο μου να ξυπνάει στη σκέψη του τι θα μπορούσε να συμβεί σύντομα  αν είχα καταλάβει σωστά και δεν παρεξηγούσα τα λεγόμενα του μπήκα στο δωμάτιο, με ακολούθησε με άνεση αφού ήξερε τα κατατόπια  καλύτερα από μένα και έβγαλε δυο ποτήρια από το ντουλάπι και ένα ανοιχτήρι. Σκέφτηκα ότι ευτυχώς είχα φάει το μεσημέρι πριν παω στο  γραφείο του και δεν πεινούσα οποτε το κρασάκι θα ήταν μια χαρά. Ανοίξαμε το μπουκάλι, έβαλε από λίγο να το δοκιμάσουμε, ήταν ένα πολύ  ωραίο λευκό κρασί, και ξαναβγήκαμε στη βεράντα. Αράξαμε σε δυο chaises longues σχεδόν απέναντι ο ένας από τον άλλο με τα ποτήρια στο  χέρι και το παγωμένο κρασί να μας φτιάχνει ακόμα περισσότερο τι διάθεση. Η βραδια ήταν ζεστη και λίγη ώρα μετά ακόμα και το πουκάμισο που  φορούσα με ζέσταινε. “Δε θα με παρεξηγήσεις” του είπα, “άν βγάλω το πουκάμισο”, “Ζεσταίνομαι και θα ήθελα να απολαύσω τον αέρα τις  θάλασσας με όσο λιγότερα ρούχα” πρόσθεσα ρίχνοντας λάδι στη φωτιά και ανιχνεύοντας τις προθέσεις του με τι φράση αυτή που δεν είχε τίποτε  το περίεργο αν την άκουγες στο άσχετο αλλα ήταν και σαφής αν ο άλλος ήθελε να καταλάβει…
“Σιγά μη σε παρεξηγήσω” μου είπε “ισα ισα, θα το βγάλω κι εγώ, δίκιο έχεις”. Δεν πίστευα s αυτό που άκουγα, αυτό ήταν, ο τύπος γούσταρε και  σε λίγο αυτό το κορμί θα το είχα αγκαλιά. Προς το παρόν απολάμβανα την εικόνα του. Ήταν γεροδεμένος άντρας, γύρο στο 1.85, γερά μπράτσα,  δυνατοί ώμοι, λίγα παραπάνω κιλά όπως ακριβώς μου αρέσει. Κοιλίτσα, μπόλικο τρίχωμα στο στερνο που κατέβαινε σε λεπτή γραμμή για να  ξαναφουντώσει στην περιοχή τις κοιλιας και οι ρόγες να πετάγονται ανάμεσα από τις τρίχες.
Δε χόρταινα να τον κοιτάζω, και από όσο καταλάβαινα κι εγώ του άρεσα γιατί τον έβλεπα να με κοιτάζει. Όπως ήταν στην καρεκλα είχα τέλεια  θεα του κορμιού του. Είχε ρίξει το κορμί του πίσω και τα πόδια χαλαρά απλωμένα και λίγο ανοιχτά κι έτσι απολάμβανα το φούσκωμα ανάμεσα  στα βουτιά του και δεν έβλεπα την ώρα να τον ξεκουμπώσω και να δω τα μυστικά που κρύβει…
Περιττό να πω ότι ο πούτσος μου κόντευε να σκάσει από καύλα, με το ζόρι κρατιόμουν να μη τον χαϊδεύω πάνω από το jean που φόρουσα,  όπως ήταν ειδικά χωρίς εσώρουχο πίεζε ασφυκτικά τα κουμπιά του jean και είχα πιάσει το βλέμμα του Αντώνη να περιπλανιέται εκεί πάνω.  Σίγουρα σκεφτόταν ότι κι εγώ, το ζήτημα είναι ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση.

Συνεχίσαμε να μιλάμε χαλαρά για τι δουλειά, για το τι μας αρέσει και φυσικά Η κουβέντα πήγε και στα ερωτικά. Βρήκα την ευκαιρία να κάνω την  κίνηση μου. “Ξέρεις” του λέω “έχω γαμήσει αρκετές γκόμενες αλλα το τσιμπούκι που μου έχει κάνει άντρας δε το κάνει Η καλύτερη και πιο  έμπειρη γκόμενα”. Χαμογέλασε πλατιά, “κι εμενα μου λέει, το ίδιο…”
“Ναι ρε συ” του λέω γελώντας “ένας άντρας ξέρει πως να φερθεί σε ένα άλλο πούτσο, ξέρει πως να τον πιάσει, ποσο δυνατά, ποσο να ρουφήξει,  όχι σα τι γκόμενες…
Χάιδεψα τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι και τον είδα να κάνει το ίδιο. Το κρασί βοηθούσε, το μπουκάλι είχε τελειώσει σχεδόν και Η  υπομονή και τον δυο επίσης.
Σηκώθηκα, πήγα πίσω του και άρχισα να του τρίβω το λαιμό, τεντώθηκε και αναστέναξε βαθιά. “Ξέρεις πόση ώρα το θέλω αυτό” μου είπε. “Εγώ  να δεις του απαντώ”… Όπως ήμουν κατέβασα τα χερια στο στήθος του, χάιδευα τις τρίχες του, έμπλεκα τα δάχτυλα μου μέσα του, έφτασα στη  ρόγες του, τις τσίμπησα ελαφρά, άρχισα να τις παίζω και να τις τρίβω. Ο Αντώνης βογκούσε και χάιδευε τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι.
Πήγα μπροστά του, γονάτισα και άρχισα να του τον φιλάω και να τον δαγκώνω πάνω από το jean. Δε φορούσε ζώνη, το πάνω πάνω κουμπί  του ήταν ανοιχτό, έπιασα τις δυο άκρες και άνοιξα και τα υπόλοιπα κουμπιά με μια κίνηση. Ο πούτσος του πετάχτηκε έξω, ούτε αυτός φορούσε  εσώρουχα.
Έμεινα να κοιτάζω το υπέροχο αυτό καυλί. Έχω δει παρα πολλά στη ζωή μου, αυτό σίγουρα ήταν από τα πιο εντυπωσιακά. Αυτός ο πούτσος  ήταν αλήθεια 20ρης! Χοντρός αρκετά, οι φλέβες του διαγράφονταν απαλά, είχε ελαφριά κλίση προς τα πάνω και το "πουτσοκεφαλο" ήταν  ελεύθερο από πετσάκοι, λείο και φουσκωμένο. Προφανώς ο Αντώνης ήταν οπαδός τις περιτομής και στην δικη του περίπτωση το αποτέλεσμα  ήταν να φαίνεται ο πούτσος του ακόμα πιο μεγάλος.

Οι τρίχες του κατέβαιναν από την κοιλιά και έκαναν ένα πλούσιο φόντο γι αυτό το υπέροχο παλούκι. T αρχίδια του μεγάλα και τριχωτά  κρεμόντουσαν ανάμεσα στα δυνατά του μπουτιά.
Χούφτωσα το καυλί του και έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια του, ’ρχισα να του γλυφό τ' αρχίδια σα σκυλάκι, περνούσα με μια μεγάλη  κίνηση όλη τι γλώσσα πάνω τους και μετά άρχισα να τα ρουφάω απαλά. ?νοιγα το στόμα και τα ένοιωθα να μπαίνουν μέσα σα να ήταν Η φυσική  τους θέση αυτή.
Ακολούθησα τι γραμμή του πούτσου του από κάτω και όταν έφτασα στο κεφάλι άρχισα να παίζω τι γλώσσα μου στη βάση του. Τον έγλυφα  γύρο γύρο και μετά άνοιξα τα χείλια μου και ρούφηξα το κεφάλι μονο. Το σάλιωσα καλά και άρχισα να το γλυφό σα ζουμερό παγωτό. Το μέγεθος  του γέμιζε το στόμα μου κι ο Αντώνης μου χάιδευε τα μαλλιά και βογκούσε. ?νοιξα καλά το στόμα και τον πήρα βαθιά. Είμαι έμπειρος στο  τσιμπούκι και το μεγάλο μέγεθος ήταν ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση. Το στόμα μου έμπειρο τον κατάπιε ολόκληρο και τον ένοιωσα να μου  γεμίζει το λαρύγγι. ’ρχισα ή ανεβοκατεβάζω το κεφάλι και να απολαμβάνω αυτή τι βαρβάτη ψωλαρα να μου γαμάει το πρόσωπο. Ανέβασα λίγο τα  βουτιά του και τα ακούμπησα στους ωμους μου, τα πόδια του κρέμονταν στην πλάτη μου . Με τον πούτσο του στο στόμα ακόμα του έβαλα  δάχτυλο, αυτός μου γαμούσε το στόμα κι εγώ με το δάχτυλο εξερευνούσα την τρυπα του.

Σηκώθηκα, ο Αντώνης ήταν λειωμένος από καύλα στην καρεκλα. Τον έβλεπα ολόγυμνο και τρελαινόμουνα. Έκατσα μπροστά του όρθιος με  ανοιχτά πόδια και του έφερα το κεφάλι του πάνω στον πούτσο μου. Με έπιασε από τον κώλο και κόλλησε το πρόσωπο του πάνω στα κουμπιά  του παντελονιού μου. Μου φιλούσε τον πούτσο, τον δάγκωνε και μου χάιδευε τον κώλο και τα μπουτιά. Απομακρύνθηκε, μου άνοιξε τα κουμπιά  και τον πήρε στο χέρι, Τω παντελόνι μου έπεσε στα γόνατα, μετακινήθηκα λίγο και τω έβγαλα εντελώς, ήμουν ολόγυμνος κι εγώ μπροστά του.  Ξαναπήρα την αρχική μου θέση κι ο Αντώνης άνοιξε τω στόμα και τον πήρε όλο μέσα. Ήταν απίστευτη Η αίσθηση του στόματος του, ζεστό και  υγρό, "καβλιαρικο" στόμα. Του έπιασα τω κεφάλι κι άρχισα να του γαμάω τω στόμα, αργά και βαθιά. Έπεσε στα γόνατα και εγώ ήμουν όρθιος  από πάνω του, άρχισε να μου γλύφει τα πόδια, τα δάχτυλα, και σιγά σιγά ανέβαινε. Χώθηκε ανάμεσα στα μπουτιά μου κι άρχισε να μου γλύφει τ'  αρχίδια. ?νοιγε τω στόμα του και τα αρχίδια μου χωνόντουσαν μέσα. Τα κατάπινε με λαιμαργία ενώ τα χερια του μου χάιδευαν τα μπουτιά και  τον κώλο. Σηκώθηκα όρθιος κι αυτός κι αγκαλιαστήκαμε δυνατά. Τω κορμιά μας κόλλησαν και τα καυλιά μας τρίβονταν τω ένα επάνω στο  άλλο. Κολλήσαμε τα χείλια μας και η γλώσσα του ενός χάθηκε μέσα στο στόμα του αλλου. Φιλιόμασταν δυνατά και χαϊδευόμασταν. Φιλούσε ο  ένας το πρόσωπο του αλλου, το λαιμό, τ' αφτιά, κατεβαίναμε στο στήθος και στις ρόγες. Κρατώντας με αγκαλιά και πισωπατώντας με πήγε στην  άκρη τις βεράντας, με γύρισε με έσπρωξε απαλά στην πλάτη να γείρω λίγο, πήγε πίσω μου και ξανάπεσε στα γόνατα. Μου άνοιξε τα πόδια και  έχωσε το κεφάλι του ανάμεσα στα κωλομέρια μου. ?ρχισε να μου γλύφει τον κώλο. Κρατούσε με τα χερια του δυνατά τα "κωλομαγουλα"  ανοιχτά και μου έγλυφε την τρυπα. Η γλώσσα του με έκαιγε, γλιστρούσε γύρο γύρο και μου σάλιωνε την τρυπα, χωνόταν μέσα και με γαμούσε,  την ένοιωθα σας μικρό καυλί να χώνεται σκληρή μέσα μου.
Ξανασηκώθηκε, αγκαλιαστήκαμε και προχωρήσαμε προς το κρεβάτι. Περνώντας πήρα και τω μπουκάλι με το λίγο κρασί που απόμενε μαζί μας.  Του έδωσα λίγο να πιει, ήπια κι εγώ.

Ξαπλώσαμε αγκαλιά, φιλιόμασταν και κυλιόμασταν πάνω στο κρεβάτι. Τα πόδια μας ήταν μπλεγμένα και τα χερια μας χάιδευαν τα κορμιά μας..
Τον έφερα ανάσκελα με κλειστά πόδια και κάθισα πάνω στα μπουτιά του. Κόλλησα τον πούτσο μου στον δικό του, τους έπιασα και τους δυο  μαζί και άρχισα να τραβάω μαλακια και στους δυο καθώς ήταν κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο. Έσκυψα και τον φίλησα στο στόμα,  κατέβηκα στο λαιμό, στους ωμους, τον δάγκωσα απαλά, οι μυς του συσπάστηκαν και ένοιωσα τι δύναμη του άντρα που είχα από κάτω μου.  Φιλούσα το στήθος του, έτριβα τω πρόσωπο μου πάνω στο τριχωτό του στερνο, ρουφούσα τις ρόγες του, τον βύζαινα, τον δάγκωνα.  Ανασηκώθηκα, έφερα τα χερια του στο πρόσωπο μου, φιλούσα τις παλάμες του, έχωνα τα δάχτυλα του στο στόμα του, απολάμβανα κάθε  εκατοστό του κορμιού αυτού του απίστευτα καυλιάρη άντρα. Συνέχισα να γλυφω την κοιλια του, το πλάι του κορμιού του, και μετά  ξανακατέβηκα στον πούτσο του. Τον καταπίνα μέχρι μέσα, ενώ του τραβούσα απαλά τ' αρχίδια. Σηκώθηκα, τον έφερα στην άκρη του κρεβατιού  ανάσκελα και τον τράβηξα έτσι ώστε τω κεφάλι του να κρέμεται λίγο προς τα πίσω. Ήμουν όρθιος πάνω από τω κεφάλι γου, έσκυψα λίγο και  του τον έβαλα στο στόμα. Όπως ήταν ο πούτσος μου βρήκε εύκολη δίοδο και χώθηκε απαλά μέσα στο λαρύγγι του, τον γκαμούσα βαθιά και  όμορφα. Χαμήλωσα και πήρα κι εγώ τον πούτσο του στο στόμα, γαμούσαμε ο ένας το στόμα του αλλου. Του τράβηξα τα πόδια προς τα πίσω  και Η τρυπα του άνοιξε απαλά, έχωσα τω δάχτυλο μου μέσα, με μιμήθηκε και έκανα τω ίδιο. Είχαμε ο ένας τον πούτσο του αλλου στο στόμα και  από ένα δάχτυλο στον κώλο. Τέλειο αντρικό παιχνίδι.
Ανέβηκα στο κρεβάτι και ξαπλώσαμε στο πλάι σε ανάλογη θέση, συνεχίσαμε τω γλείψιμο σε 69 στο πλάι, ρουφούσαμε ψωλές, αρχίδια, χώναμε  δάχτυλα, Η καύλα ήταν απίστευτη.
Τραβηχτικά και τον έβαλα να ξαπλώσει μπρούμυτα με κλειστά πόδια, ανέβηκα πάνω του και άρχισα να του φιλάω τον αυχένα, τους ωμους, να  του δαγκώνω την πλάτη. Αντίθετα με το στήθος Η πλάτη του ήταν εντελώς λεία και οι μυς του διαγράφονταν δυνατοί. ?ρχισα να κατεβαίνω στη  "ραχοκολαλια" του γλύφοντας, του κρατούσα τα χερια ακίνητα στο πλάι, ανοιχτά και τον έγγλυφα στην πλάτη, ανέβαινα ξανά στο λαιμό του,  τον φιλούσα στο πλάι, του δάγκωνα το αυτί, τους ωμους και πάλι την πλάτη. Ανασηκώθηκα και είδα το μπουκάλι πλάι στο κομοδίνο, είχε λίγο  κρασί ακόμη. Τω πήρα και τω έχυσα στην πλάτη του, κύλησε στο αυλάκι που σχημάτισε Η σπονδυλική του στήλη, το μάζεψα με τι γλώσσα μου  ενώ ο Αντώνης είχε χαθεί πια στην καύλα, βογκούσε, φώναζε, μου έλεγε ποσο του αρέσει.
Τον ανασήκωσα και του έβαλα ένα μαξιλάρι κάτω από τον πούτσο, ο κώλος του υψώθηκε και τα "στογγυλα" του κωλομέρια έμοιαζαν με μικρά  βουνά που με περίμεναν να τα εξερευνήσω. Τα άνοιξα και έχωσα τι γλώσσα μου μέσα. Τον έγγλυφα και τον προετοίμαζα για τον πούτσο μου. Τον  σάλιωσα καλά και άρχισα να του βάζο δάχτυλο σιγά σιγά. Βυθιζόταν μέσα στην καυτή του τρυπα κι αυτή χαλάρωνε, δεύτερο δάχτυλο, τρίτο. Τα  γλιστρούσα μέσα, τα άφηνα να συνηθίσει την αίσθηση και μετά τα έβαζα και τα έβγαζα σιγά σιγά, Η τρυπα άνοιγε όλο και περισσότερο. Την  έβλεπα και δε κρατιόμουν, ήθελα να τον ξεσκίσω αυτό τον κώλο. Να χαθεί το καυλί μου στην καυτή του κωλότρυπα. Του κρατούσα ανοιχτά τα  κωλομέρια και κοιτούσα την τρυπα του. Έπεσε τω μάτι μου στο μπουκάλι, τω πήρα και ακούμπησα την άκρη του στην τρυπα του.  Ξαφνιάστηκε και σφίχτηκε. “Μη φοβάσαι του είπα, δε θα γίνει τίποτε αν δεν το θες κι εσύ. Να συνεχίσω?” “Ναι γαμιά μου, κανε με ότι θες”  απάντησε. Έσκυψα και τον φίλησα στο στόμα όπως ήταν στο πλάι. Ξαναπήρα την θέση μου και ακούμπησα τω μπουκάλι στον κώλο του.. Τον  έσπρωξα λίγο και τα χείλη χώθηκαν λίγο μέσα. Τω έστριψα απαλά και πίεσα πάλι, σε λίγο ο λαιμός του μπουκαλιού ήταν μέσα στην τρυπα του.  Γαμούσα αυτό τον αντράκλα με μπουκάλι, ήταν απίστευτη Η καύλα μου…

Τω έβγαλα απαλά, Η τρυπα του τώρα ήταν έτοιμη. Φόρεσα καποτά, ακούμπησα το "πουτσοκεφαλο" μου πάνω του έσπρωξα λίγο και βρέθηκα  μέσα του. Ήμουν από πάνω του, τα πόδια του ήταν κλειστά, εγώ τον καβαλούσα, ήμουν σκυμμένος λίγο μπροστά, στηριζόμουν στην πλάτη του  και τον γαμούσα. Μπαινόβγαινα αργά, ένοιωθα κάθε εκατοστό του πούτσου μου να βυθίσετε σε μια τρυπα καυτή, ξάπλωσα εντελώς πάνω του,  τον σκέπασα με τω σώμα μου και του τον έχωνα όσο πιο βαθιά γινόταν. Τον έστησα στα 4 πάνω στο κρεβάτι, πήγα όρθιος πίσω του, λύγισα τα  πόδια και χαμήλωσα, ακούμπησα την τρυπα του και του τον "ξαναχωσα". Συνέχισα να τον γαμάω έτσι, δυναμώνοντας την ένταση. Βγήκα  εντελώς, έβλεπα την τρυπα του τώρα ορθάνοιχτη, τον έπιασα από τι μέση και τον κάρφωσα με τι μια, τραβιόμουν εντελώς και τον  "ξανακαρφονα" με δύναμη. Το σώμα μου χτυπούσε με δύναμη πάνω στον κόλο του και ο πούτσος μου χανόταν μέσα του. T αρχίδια μου  έμοιαζαν να κρέμονται από τον κόλο του. Ήμουν έτοιμος να χύσω αλλα δεν ήθελα πριν νοιώσω κι εγώ τω παλούκι του να με ξεσκίζει.  Τραβηχτικά εντελώς. Τον γύρισα ανάσκελα.
Ο πούτσος του ήταν κάγκελο, τον χούφτωσα και άρχισα να του τον παίζω, σκλήρυνε ακόμα πιο πολύ. Τον έβλεπα και σκεφτόμουν πως θα  καταφέρω να πάρω αυτό το παλούκι μέσα μου. Θα μου ξέσκιζε τον κώλο, αλλα τον ήθελα, και θα τον έπαιρνα. Του φόρεσα καποτά, σάλιωσα  καλά τω καυλί του και τον κώλο μου χώνοντας και δάχτυλα. Τον κράτησα όρθιο και κάθισα πάνω του βάζοντας τον στην ευθεία τις τρύπας  μου. Ακούμπησα στην κοιλια του και αφησα τω βάρος μου να με πιέσει προς τα κάτω. Η τρυπα μου πονούσε, πήρα ανάσα και τι χαλάρωσα όσο  μπορούσα πιέζοντας κι άλλο, το κεφάλι άρχισε να μπαίνει, ξανά ανάσα και χαλάρωμα, το "πουτσοκεφαλο" ήταν μέσα τώρα, έμενε να περάσει τι  ροδέλα και μετά αυτή Η ψωλαρα θα ήταν όλη δικια μου. Χαλάρωσα και πίεσα πάλι, βόγγηξα από πόνο καθώς με κάρφωνε αλλα τον πήρα,  αφέθηκα εντελώς και τον πήρα όλο μέσα. Έμεινα αρκετή ώρα για να χαλαρώσει η τρυπα μου και να καταλαγιάσει ο πόνος και να δώσει τη θέση  του στην καύλα. Ο Αντώνης μου έτριβε τις ρόγες και με χάιδευε. Όταν πια ήμουν έτοιμος άρχισα να ανεβοκατεβαίνω και να τον νοιώθω να με  ανοίγει όλο και περισσότερο. Κρατώντας τον μέσα μου γύρισα έχοντας τον πούτσο του σαν άξονα και βρέθηκα με την πλάτη γυρισμένη σ αυτόν.  Έσκυψα λίγο μπροστά, στηρίχτηκα στα μπουτιά του και συνέχισα να ανεβοκατεβαίνω στη θέση αυτή για να μπορεί να βλέπει όπως ήταν  ξαπλωμένος τον πούτσο του να με γαμάει. Σηκώθηκα εντελώς, κατέβηκα από τω κρεβάτι και πήγα και στήθηκα στα 4 πάνω σε μια πολυθρόνα  που υπήρχε στο δωμάτιο. ?νοιξα τα κωλομέρια μου και τον φώναξα. Ήρθε, στάθηκε πίσω μου και πιάνοντας με από τι μέση με κάρφωσε με το  κοντάρι του. Γαμούσε όμορφα ο πούστης, τον έβγαζε σχεδόν όλο, ένοιωθα 20 πόντους να βγαίνουν και να μπαίνουν μέσα μου και πέθαινα από  καύλα. Όσο άνοιγα τόσο πιο δυνατά γαμούσε, φωνάζαμε και οι δυο τρελοί από καύλα. Βγήκε, με σήκωσε και με έστησε στον τοίχο, πόδια  ανοιχτά και λίγο λυγισμένα. Ήρθε πίσω μου και μου τον ξανάχωσε. Με κρατούσε σφιχτά με τω ένα χέρι γύρο από την μέση μου και το άλλο να  που πιέζει την πλάτη και με ξέσκιζε. Με αγκάλιασε με τα δυο χερια, και κρατώντας με καρφωμένο με έριξε μπρούμυτα στο κρεβάτι κι έπεσε πάνω  μου.. ένοιωθα τω τριχωτό του σώμα πάνω μου και ένα χοντρό παλούκι στον κόλο να με ανοίγει όσο δε με άνοιξε κανένας πριν. Με γύρισε στο  πλάι, δεξί πλάι καθώς ήταν πίσω μου, τω δεξί μου πόδι τεντωμένο παράλληλα στο κρεβάτι και το άλλο μου το κρατούσε ψηλά, καθώς  ξαπλωμένος κι αυτός στο πλάι πίσω μου συνέχιζε να με γαμάει σα τρελός. Αλλάξαμε θέση και με έβαλε ανάσκελα με τω μαξιλάρι κάτω από τον  κώλο, αυτός μπροστά μου, τα πόδια μου στους ωμους του. Μου κρατούσε τα μπουτιά κολλημένα στο στήθος του και με κάρφωνε συνεχεια.  “Χύνω μάγκα μου” βόγκηξε, “ Πάνω μου μωρό μου, πλημμύρισε με με τα χυσιά σου γαμιά μου”. Τραβήχτηκε τον έπιασε και άδειασε τα χυσιά του  πάνω μου, ήταν πηχτά και καυτά. Τω χύσι του τιναζόταν με δύναμη, τα πρώτα με βρήκαν στα βυζιά, όλη μου Η κοιλια ήταν καλυμμένη με  πηχτό άσπρο σπέρμα. Έπεσε βαρύς ανάσκελα πλάι μου.
Γρήγορα βρέθηκα γονατισμένος μπροστά του, του σήκωσα τα πόδια και μπήκα μέσα του. Τα χυσιά του κυλούσαν πάνω μου ακόμα. “Γάμα με,  μου φώναξε, γάμα με και χύσε με καυλιάρη », είπε. Τον έπαιρνα σα τρελός, ο κώλος του είχε ανοίξει από τα προηγούμενα παιχνίδια και  γλιστρούσα σα να γαμούσα μουνί. Ένοιωσα ότι θα έχυνα. Τραβηχτικά, μου έπιασε τον πούτσο και τον έπαιζε δυνατά, ένα δευτερόλεπτο μετά τα  χυσιά μου τιναζόταν με δύναμη πάνω του. Τα έβλεπα να καλύπτουν τις τρίχες στο στήθος και την κοιλια του, είχα καιρό να γαμήσω και ήταν  πολλά, τα άδειασα όλα πάνω του. Κι έπεσα στην αγκαλιά του. Τα κορμιά μας ήταν κολλημένα, φιλιόμασταν με πάθος και χαϊδευόμασταν. Μείναμε  έτσι αρκετή ώρα μέχρι να ξαναβρούμε την αναπνοή μας και να πάψει το λαχάνιασμα. Ήμασταν ένα κουβάρι από χυσιά και ιδρώτα. “Πάμε στη  θάλασσα” του είπα, όπως είμαστε. “Μαζί σου καύλα μου » μου απάντησε.

Κατεβήκαμε όπως ήμασταν, Η παραλια 2 η ώρα τι νύχτα πια ήταν εντελώς έρημη, μπήκαμε στο νερό αγκαλιασμένοι. Προχωρήσαμε αρκετά μέχρι  να είναι σχετικά βαθιά, αγκαλιαζόμασταν και φιλιόμασταν συνεχεια. Ξεπλύναμε ο ένας τον άλλο χαϊδεύοντας κάθε σημείο τον κορμιών μας,  κολυμπήσαμε και παίξαμε στο νερό. Κάποια στιγμή ξάπλωσα ανάσκελα, χαλάρωσα εντελώς και επέπλεα αφήνοντας τω βάρος μου πάνω στο  νερό. Τον ένοιωσα ναι με πιάνει απαλά από τα μπουτιά και ένα δευτερόλεπτο μετά τω στόμα του ήταν πάνω στο καυλί μου. Ήταν πεσμένο πια  από την κούραση και το δροσερό νερό αλλα δε χρειάστηκε πολύ για να ζωντανέψει μέσα στο καυτό του στόμα. Συνέχισε την πίπα στη θέση  αυτή, πρώτη φορα δοκίμαζα κάτι τέτοιο, ήταν απίστευτη Η αίσθηση.
“Κοντεύω να χύσω Αντώνη” του είπα. Τράβηξε τω στόμα του και μου τον χούφτωσε, τον έπαιζε απαλά ακουμπώντας τα χείλη του μονο στην  άκρη του "πουτσοκεφαλου". Έχυσα σχεδόν άμεσος. Τον αγκάλιασα και τον φίλησα βαθιά. Αυτός ο άντρας ήταν υπέροχος.
Με χάδια και φιλια κολυμπήσαμε λίγο και βγήκαμε στην άμμο. Κυλιστήκαμε αγκαλιά, κολλημένοι σώμα με σώμα. Μείναμε εκεί, να κοιτάμε το  φεγγάρι, να χαλαρώνουμε πλάι πλάι.
Σηκώθηκα, βούτηξα να ξεπλυθώ από την άμμο, με ακολούθησε κι αυτός. Με τα νερά να στάζουν από πάνω μας βγήκαμε και ξανανεβήκαμε στο  δωμάτιο. Μπήκαμε μαζί στο douche. Τω νερό έτρεχε πάνω μας, πλέναμε ο ένας τον άλλο. Του χάιδευα συνεχεια τ' αρχίδια και τον πούτσο ο  οποιος δεν είχε πέσει εντελώς ούτε καν μέσα στη θάλασσα και τώρα ήταν πάλι όρθιος. Γονάτισα και τον πήρα στο στόμα, του έκανα το  καλύτερο τσιμπούκι που μπορούσα, και πίστεψε με, το κάνω παρα πολύ καλά, ελπίζω να έχω την ευκαιρία να στο αποδείξω……
Έχυσε πάνω στα βυζιά μου. Με έκανε μπάνιο, σκουπίσαμε ο ένας τον άλλο με χάδια και πέσαμε στο κρεβάτι. Πρέπει να κοιμήθηκα άμεσος στην  αγκαλιά του κι αυτός στη δικη μου. Ξύπνησα μεσημέρι σχεδόν, ο Αντώνης είχε ήδη σηκωθεί, καθόταν στην πολυθρόνα, γυμνός, απέναντι από  τω κρεβάτι και με κοιτούσε πίνοντας καφέ. Του χαμογέλασα, σηκώθηκα, τον φίλησα πεταχτά στα χείλια που μύριζαν καφέ και μπήκα στο  μπάνιο. Χώθηκα κάτω από τω douche για να ξυπνήσω εντελώς με τω δροσερό νερό. Ήμουν με κλειστά ματια ξεπλένοντας τις σαπουνάδες όταν  τον άκουσα να μπαίνει. « Το πρωινό σου » μου είπε..
Ξεπλύθηκα εντελώς και άνοιξα τα ματια. Κρατούσε ένα κουτί χυμό. Με πλησίασε άρχισε να τον αδειάζει πάνω μου, στους ωμους, στα βυζιά μου,  και να με γλύφει, να ρουφάει τω χυμό που κυλούσε στο σώμα μου. Είχε τον τρόπο του αυτός ο τύπος ναι με τρελαίνει. Έχυσα πάνω στο  πρόσωπο του ανάμεσα σε χυμούς και νερό. Κάναμε μαζί πάλι douche και βγήκαμε για να συνεχίσουμε μια μέρα με εκδρομή, καλο φαγητό και  sex.
Τω σαββατοκύριακο κύλησε γρήγορα, χύσαμε άπειρες φορες, κάναμε ότι περνούσε από τι φαντασία μας και περάσαμε καταπληκτικά. Εγώ έμεινα  μερικές μέρες για ναι τελειώσω τι δουλειά μου, βγήκαμε κάνα δυο φορες παρέα και με τω συνεργάτη μου, και με τη γυναικα του και το πρωί τις  μέρας που θα έφευγα βρήκε δικαιολογία ότι θα ερχόταν για να με πάει στο αεροδρόμιο και γαμηθήκαμε για τελευταία φορα. Τον είδα μερικές  φορες ακόμα μέχρι που τελειωσαν τα προγράμματα που είχα και δεν έτυχε να ξαναπάω στο νησί αλλα ακόμα θυμάμαι με λεπτομέρειες εκείνη την  πρώτη φορα και καυλώνω κάθε φορα που τον σκεφτομαι.
 

Από το ερωτικό σάιτ: http://www.xstream.gr/20ο ΤεύχοςΤο άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=2048