Οι φίλοι της Πολεοδομίας
Ημερομηνία Thursday, June 19 @ 15:33:50 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


1) Στο εξής, θα απαγορεύεται να θέσει κάποιος υποψηφιότητα, για οποιαδήποτε θέση στην αυτοδιοίκηση, αν δεν έχει αυθαίρετο. Ειδικά για τους ξενοδόχους που πολιτεύονται, θα πρέπει να έχουν 30 δωμάτια παράνομα και να έχουν μπαζώσει 500 μέτρα παραλίας, κατασκευάζοντας και ένα παράνομο beach bar. Οι παράνομες πισίνες, γεμισμένες με κλεμμένο νερό, δείχνουν άτομο ικανό να ασκήσει καθήκοντα σε οποιαδήποτε θέση. Τυχόν ρύπανση της θάλασσας με λύματα, θα εκτιμάται επιπροσθέτως.

2) Θεσπίζεται βραβείο για τον μηχανικό που θα λαδώσει υπάλληλο, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους συναδέλφους του.

3) Θεσπίζεται βραβείο για τον υπάλληλο που θα εκδόσει οικοδομική άδεια, χωρίς καν να πάνε τα χαρτιά στο γραφείο της Πολεοδομίας.

4) Θεσπίζεται ειδικός έπαινος για όσους υπαλλήλους διατηρούν και ιδιωτικό γραφείο, έτσι ώστε να μειώνονται οι μεσάζοντες, αφού η κατάθεση του φακέλου και ο έλεγχος θα γίνεται από το ίδιο άτομο.

5) Στο ισόγειο της Νομαρχίας θα τοποθετηθεί φωτιζόμενη ταμπέλα, όπως αυτή που έχουν τα εστιατόρια, με τις τρέχουσες τιμές “λαδώματος”. Όχι στην ασυδοσία των χωριαταρέων που νομίζουν ότι μόνο με 1500 ευρώ θα βγάλουν οικοδομική άδεια για κοτέτσι.

6) Στο κυλικείο θα προσφέρονται φάκελοι σε ικανοποιητικά μεγέθη, ώστε να χωρούν 3.000, 5.000, 10.000 και 50.000 ευρώ. Στο εξής η δωροδοκία θα γίνεται με τακτ.

7) Όλα τα τραπέζια στην πολεοδομία θα είναι ψηλότερα από τα συνηθισμένα, ώστε να διευκολύνεται το πάρε-δώσε κάτω από το τραπέζι χωρίς να σκύβουμε.

8) Καταργείται το λεγόμενο «ΓΡΗΓΟΡΟΣΗΜΟ» το οποίο προσβάλλει τον κλάδο των δημοσίων υπαλλήλων. Θεσπίζεται το «ΣΤΑΜΑΤΟΣΗΜΟ». Δηλαδή, όποιος δεν τα ακουμπάει κανονικά, θα του ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ την οικοδομική άδεια.
9) Για τις εντάξεις οικοπέδων στα σχέδια πόλεως, το ρουσφέτι θα γίνεται με βάση κοινωνικά κριτήρια. Όσους πιο πολλούς ψήφους, μπαρδόν, μέλη έχει η οικογένεια τόσο το καλύτερο.

10) H τήρηση των άρθρων του καταστατικού επαφίεται στον ωχαδερφισμό των νεοζακυνθινών, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα.


http://atsarantos.blogspot.com/

Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1992