2η προσφυγή στο ΣτΕ για τον Ελαιώνα
Ημερομηνία Tuesday, June 10 @ 12:12:09 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


Αγαπητές/οι φίλες και φίλοι του Ελαιώνα,

Επισυνάπτουμε Δελτίο Τύπου για τη νέα "χουβαρνταλίδικη" αγορά του Κακλαμάνη στον Ελαιώνα.Προετοιμάζουμε μια νέα καμπάνια, που περιλαμβάνει έκδοση αφισσών και μια μεγάλη δημόσια συγκέντρωση μάλλον στον Κεραμεικό στις 2 Ιούλη.
Θα χρειστούμε τη στήριξη σας, καθώς τα πράγματα είναι πολύ κρίσιμα.

Ήδη έχουμε καταφέρει να αναστείλουμε μέρχρι στιγμής την έγκριση της Περιβαλλοντικής Μελέτης, μετά από Υπόμνημα που υποβάλαμε και αποδείκνυε ότι μέχρι και λαθροχειρείες σε αριθμητικά στοιχεία έχουν κάνει (καθώς αλλιώς δεν
"περνούσε"). Επειδή δε η έγκριση της Περιβαλλοντικής Μελέτης είναι προϋπόθεση γαι την έκδοση άδειας, τους έχουμε προκαλέσει μια προσωρινή εμπλοκή -βέβαια ήδη παράνομα έχουν βγάλει στο Βωβό μια άδεια για το 35% του υπογείου, την οποία προσπαθούμε να αναιρέσουμε.

Επίσης η προσφυγή που έχουμε υποβάλει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η δεύτερη στη σειρά, που αφορά τη σκναδαλώδη Σύμβαση Δήμου Αθηναίων και ΠΑΕ πήρε ημερομηνία για 7 Νοέμβρη 2008.
Επισυνάπτουμε και το κείμενο, για όποια/ον θέλει να ενημερωθεί σε βάθος αλλά και γιατί είναι φανερή η ευρύτερη στήριξη της Επιτροπής (σε σχέση με την πρώτη προσφυγή).

Επίσης σας θυμίζουμε το blog μας 
http://elaionas.wordpress.com/Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1984