Η χελωνοπαρέα χαιρετίζει το καλοκαίρι
Ημερομηνία Thursday, June 05 @ 17:27:51 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


"ΑΡΧΕΛΩΝ" ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΧΕΛΩΝΑΣ

 Δελτίο Τύπου

Θέμα: Η ΧΕΛΩΝΟΠΑΡΕΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»Το καλοκαίρι μας περιμένει να απολαύσουμε όλες τις ωραίες εμπειρίες κι εμείς το καλωσορίζουμε!
Έτσι, όλα τα δυναμικά μέλη της Χελωνοπαρέας μας, την Κυριακή 8 Ιουνίου, θα γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους της θάλασσας. Μαζί τους θα γνωρίσουν τη θάλασσα που μας μαγεύει και μερικές φορές μας τρομάζει, αλλά και τη θάλασσα που θέλει τη βοήθεια μας για να γίνει ξανά γαλάζια!
Περιμένουμε όλους τους φίλους της Χελωνοπαρεάς, από 8 έως 18 ετών, την Κυριακή 8 Ιουνίου στις 11:00 το πρωί, στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών του Συλλόγου ΑΡΧΕΛΩΝ, αφού πρώτα δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 8982600 μέχρι την Παρασκευή 6 Ιουνίου.
Η Χελωνοπαρέα, είναι η ομάδα νέων του συλλόγου «ΑΡΧΕΛΩΝ», που ως στόχο έχει να ενεργοποιήσει στους νέους έναν πιο υπεύθυνο τρόπο ζωής, μέσα από ελκυστικές δράσεις και ενεργό συμμετοχή στην προστασία του περιβάλλοντος.

Πληροφορίες: 210 8982600 και 6932 640949, e-mail: education@archelon.gr
Υπεύθυνη: Αθηνά Τσεκούρα

Ο Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1983 με σκοπό την έρευνα, την περίθαλψη των θαλασσίων χελωνών και τη διαχείριση των βιοτόπων τους καθώς και την ενημέρωση του κοινού.Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1964