Εύβοια: η ασυδοσία των παρανομούντων στο αποκορύφωμα με τραμπουκισμούς
Ημερομηνία Friday, April 18 @ 12:07:23 UTC
Θέμα Εύβοια


Σήμερα Πέμπτη 17 Απριλίου το μεσημέρι δημοσιογράφοι από τις εφημερίδες "ΤΑ ΝΕΑ" και το "ΒΗΜΑ" έκαναν ρεπορτάζ στην περιοχή του ΠΙΣΩΝΑ για το έγκλημα διαρκείας που έχουμε καταγγείλει οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, οι σύλλογοι της περιοχής του Ληλάντιου και Μεσσάπιου πεδίου και των Διρφύων από τις χοιροτροφικές, πτηνοτροφικές μονάδες και τα σφαγεία της περιοχής, οι οποίοι μολύνουν εδώ και τριάντα χρόνια με τα στερεά και υγρά απόβλητα το Λήλαντα και τον Μεσσάπιο ποταμό και τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής.

Είκοσι τραμπούκοι από τη μονάδα της εταιρίας ΚΕΛΑΪΔΙΤΗ προπηλάκισαν και κτύπησαν τους δημοσιογράφους, τους πήραν τις φωτογραφικές μηχανές και παραλίγο να είχαμε και σοβαρούς τραυματισμούς εάν τα στελέχη από τους συλλόγους του Ληλάντιου και Μεσσάπιου πεδίου δεν προσταύτευαν τους δημοσιογράφους.

Καταγγέλουμε την μαφιόζικη και τραμπούκικη συμπεριφορά των παρανομούντων εταιριών. Κανένας τραμπουκισμός δεν θα μας εκφοβίσει. Αντίθετα μας πεισμώνουν περισσότερο. Τις παρανομίες τους θα τις δουν όλοι οι πολίτες της χώρας αυτής. Η Ευβοια δεν είναι τσιφλίκι τους και η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει. Θα συνεχίσουμε μέχρι να σταματήσει η ασυδοσία τους.

Καλούμε την Νομαρχιακή Αυτδιοίκηση να παρέμβει και εφόσον δεν εφαρμόζει τους νόμους και τους όρους περιβαλλοντικών επιπτώσεων με βάση τους οποίους έχει πάρει άδεια η συγκεκριμένη μονάδα να την σφραγίσει.

Καλούμε τα εντεταλμένα όργανα της πολιτείας και την Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοιας να εφαρμόσουν τους νόμους και να διασφαλίσουν την σωματική ακεραιότητα των πολιτών και των δημοσιογράφων.


ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
energoipolitesevias@gmail.com
http://energoipolitesevias.blogspot.com/

Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1844