Στο Κέντρο Διάσωσης θαλασσίων χελωνών
Ημερομηνία Friday, April 04 @ 15:53:25 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΧΕΛΩΝΑΣ

Δελτίο Τύπου

Θέμα: «ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ»Όποιος δεν είχε την τύχη να ξεναγηθεί στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών τώρα που ανοίγει ο καιρός και πλησιάζει το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή. Το Κέντρο Διάσωσης θα είναι ανοιχτό για το κοινό κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00πμ μέχρι τις 6.00μμ και καλεί μικρούς και μεγάλους για μια ξενάγηση στο Κέντρο.

Οι εκπαιδευμένοι εθελοντές του Συλλόγου μας σας ξεναγούν στο Κέντρο, όπου φιλοξενούνται τραυματισμένες θαλάσσιες χελώνες, σας ενημερώνουν για το έργο μας, για το εθελοντικό μας πρόγραμμα και για τις πιθανότητες επιβίωσης της Caretta caretta στις θάλασσές μας, ενώ παράλληλα η εκπαιδευτική έκθεση σας μυεί στα μυστικά της ζωής των αρχαίων αυτών θαλασσοπόρων που κινδυνεύουν.

Μια βόλτα στη θάλασσα με πολύ εποικοδομητικό και περιβαλλοντικό περιεχόμενο. Ένας Κυριακάτικος περίπατος που συνδυάζει τη ξενοιασιά με την ενημέρωση. Για τα παιδιά, για τους γονείς, για τους νέους, τις νέες, για τους παππούδες και τις γιαγιάδες, για όλους είναι χρήσιμο να έρθουν πιο κοντά με ένα ζώο που απειλείται με εξαφάνιση.

Σας περιμένουμε!!!

Το Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών στη Γλυφάδα βρίσκεται στην3η Μαρίνα Γλυφάδας (πίσω από τη στάση του ΤΡΑΜ «Παλαιό Δημαρχείο»).

Πληροφορίες: 210 52 31 342 και 6937 352382
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Θεώνη Καρκούλια

Ο Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1983 με σκοπό την έρευνα, την περίθαλψη των θαλασσίων χελωνών και την διαχείριση των βιοτόπων τους καθώς και την ενημέρωση του κοινού.Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1784