Δεν αξίζει ο τόπος σου ένα γραμματόσημο
Ημερομηνία Friday, March 14 @ 15:16:32 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


Σύλλογος Περιβάλλον και Πολιτισμός του Δήμου Κηρέως

Δελτίο τύπου

ΘΕΜΑ: Eκστρατεία «Δεν αξίζει ο τόπος σου ένα γραμματόσημο;».Ο Σύλλογος Περιβάλλον και Πολιτισμός του Δήμου Κηρέως ξεκίνησε μια νέα εκστρατεία εναντίον της μονάδας λιθάνθρακα που προγραμματίζεται στο Μαντούδι με τίτλο «Δεν αξίζει ο τόπος σου ένα γραμματόσημο;».
Η εκστρατεία στηρίζεται σε ένα λόμπι προς τον πρωθυπουργό καθώς και τους υπουργούς και υφυπουργούς  ανάπτυξης και ΠΕΧΩΔΕ με προσωπικές επιστολές. Για να διευκολύνει την κατάσταση ο σύλλογος έχει δημιούργησε ένα δείγμα επιστολής την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτούσια  η με αλλαγές  όσοι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την εκστρατεία. Αυτό θα βοηθήσει όσους θέλουν να συμμετάσχουν  αλλά δεν έχουν χρόνο  να γράψουν ή ευχέρεια στη γραφή.
Η φιλοσοφια είναι ότι ενώ μπορούν να αγνοήσουν απομονωμένες φωνές, κανένας υπουργός η δημόσιο πρόσωπο δεν μπορεί να αγνοήσει ένα μαζικό αριθμό γραμμάτων από τους ψηφοφόρους τους. Η δύναμη των γραμμάτων επειδή είναι προσωπικά μπορει να είναι ισχυρότερη από μια μαζική διαδήλωση. 
Όσοι επιθυμούν να εκφράσουν τις ανησυχίες τους στο πρωθυπουργό και τους δυο υπουργούς για το θέμα αλλά δεν έχουν το χρόνο ή την άνεση της γραφής  μπορούν να επισκεφτούν την σελίδα μας στο www.kireas.org/keimena/epistoles.htm και  να συμμετάσχουν σε αυτή τη εκστρατεία. Θα τους κοστίσει μόνο ένα γραμματόσημο.

Σύλλογος Περιβάλλον και Πολιτισμός του Δήμου Κηρέως –kireas.org
--
Πολίτες κατά του λιθάνθρακα
lithanthrakas.wordpress.com
lithanthrakas@gmail.comΤο άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1683