Για να μείνει το Φιλοππάπου ελεύθερος τόπος
Ημερομηνία Monday, February 04 @ 11:03:45 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα
Αγαπητοί φίλοι,
Την Κυριακή 10 Φλεβάρη 2008, η Ομάδα του Οικολογίου (www.oikologio.gr) και η Συντονιστική Επιτροπή της Λαϊκής Συνέλευσης Φιλοπάππου (http://filopappou.wordpress.com/) καλούμε τους συμπολίτες μας σε δράση στου Φιλοπάππου για την επανοικειοποίηση των ελεύθερων χώρων.

Κατά τη διάρκεια της δράσης θα γίνει δεντροφύτευση από τους κατοίκους στο γυμνό πρώην νταμάρι Κωνσταντέλου (δίπλα από τη Δώρα Στράτου), καθώς και περιβαλλοντικό παιχνίδι για παιδιά (από 5-15 ετών) με θέμα "Δεντροφύτευση - Το πράσινο στην πόλη" από την Ομάδα του Οικολογίου. Η δράση θα περιλαμβάνει ζωγραφική, παιχνίδια και συζήτηση-ενημέρωση των παιδιών για την αναγκαιότητα του πράσινου στην πόλη και θα ολοκληρωθεί με συμμετοχή στη δεντροφύτευση.

Τόπος συνάντησης: Λουμπαρδιάρης
Ώρα προσέλευσης: 11:00 π.μ.

Όσοι προσέλθουν με οχήματα, παρακαλούνται σε καμία περίπτωση να μην τα φέρουν εντός του λόφου αλλά να τα παρκάρουν στο ΔΗΜΟΣΙΟ πάρκινγκ μπροστά από τον Διόνυσο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με e-mail στα lofoi_filopappou@yahoo.gr και joinaction@oikologio.gr ή στα τηλέφωνα 6946805590 Βέρα και 6977220391 ?κης.

Συζήτηση: http://www.oikologio.gr/forum/b36/1007/0/

Δελτίο Τύπου: http://www.oikologio.gr/index2.php?option=com_docman&task=doc_view&gid=244&Itemid=102

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα του Οικολογίου


-----------------------
www.oikologio.gr
info@oikologio.grΤο άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1592