Η Σαντορίνη και το Αιγαίο σε κίνδυνο
Ημερομηνία Friday, February 01 @ 15:54:48 UTC
Θέμα Θήρα


Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ !
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Ονομάζομαι Kωνσταντίνα Μπαλόγλου και είμαι μέλος της ‘ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ’ που εδρεύει στη Σαντορίνη .H επιτροπή αυτή είναι νεοσυσταθείσα. .Για την ακρίβεια μετράει μόνο τέσσερις μέρες ζωής.

Κοινό μας γνώρισμα η αγωνία μας για την Σαντορίνη ,κοινό μας μέσο η επιθυμία μας για διαμαρτυρία ,κοινός μας σκοπός η απομάκρυνση από τον θαλάσσιο χώρο του νησιού ,η οικολογική βόμβα πού μας απειλεί και ακούει στο όνομα ‘Sea Diamond’.

Θα έχετε ακούσει για το ναυάγιο που έγινε στη περιοχή της καλντέρας της Σαντορίνης, πριν από δέκα μήνες περίπου. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα η εταιρεία που ευθύνεται για το ναυάγιο, (εταιρεία LOUIS), έχει αναλάβει την άντληση των πετρελαίων που βγήκαν στην επιφάνεια της θάλασσας μέχρι τώρα. Και θεωρώντας ότι έχει επιτελέσει το χρέος της στην κοινωνία της Σαντορίνης, στο Ελληνικό κράτος και στον εαυτό της επίσης, αποφάσισε να τα μαζέψει και να φύγει.

Ομίλου LOUIS θέλοντος και Ελληνικής κυβέρνησης επιτρέποντος, έχουμε πια φτάσει σε τέλμα.

Και επειδή κανέναν δεν προσέχουν αν δεν γκρινιάξει αποφασίσαμε, εμείς οι πολίτες της Σαντορίνης να γκρινιάξουμε. Για την ακρίβεια να φωνάξουμε και μάλιστα όσο γίνεται πιο δυνατά.

Στα πλαίσια αυτής της επιθυμίας, θα χρειαστούμε όσους μπορούν, θέλουν και έχουν την εμπειρία και την δύναμη να κάνουν την φωνή μας πιο δυνατή. Με λίγα λόγια ζητούμε την βοήθεια σας.

Με όποιον τρόπο εσείς νομίζετε και μπορείτε.
Τυχόν διευκρινιστικές ερωτήσεις για την περαιτέρω ενημέρωση σας γύρω από το θέμα είμαστε σε θέση να σας τις παρέχουμε.
Επίσης θα ήταν ευχαρίστηση μας να σας ενημερώνουμε για τις κινητοποιήσεις που σχεδιάζουμε.
 
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣΤο άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1591