Βραδυά βίντεο ποίησης
Ημερομηνία Tuesday, January 22 @ 10:13:18 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ομάδα «Βιντεοποίηση» διοργανώνει μία σειρά από προβολές έργων βασισμένων στην ποίηση του Ανδρέα Παγουλάτου και του Αλέξη Δάρα. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο bar-cinema «Nixon», Αγησιλάου 61β στον Κεραμεικό, στις 23, 29 και 30 Ιανουαρίου και ώρα 21.00. Η ομάδα αποτελείται από ποιητές, βιντεοδημιουργούς, μουσικούς και άλλους καλλιτέχνες που εξερευνούν και πειραματίζονται πάνω στις δυνατότητες που δίνουν οι ψηφιακές τεχνολογίες στη σύγχρονη ποιητική και καλλιτεχνική έκφραση.

Ανάμεσα στα έργα που θα προβληθούν πάνω σε ποίηση Ανδρέα Παγουλάτου, είναι και ένα από τα πρώτα που έχουν γίνει στην Ελλάδα, αποτέλεσμα συνεργασίας του ποιητή με το Μάνθο Σαντοριναίο. Τα έργα σε ποίηση Αλέξη Δάρα αποτελούν την πρώτη συλλογή βιντεοποιημάτων που έχουν γίνει στη χώρα μας και δημιουργήθηκαν τη χρονιά που πέρασε από ομάδες βιντεοκαλλιτεχνών σε συνεργασία με τον ίδιο τον ποιητή.

Στις 23 Ιανουαρίου μετά την προβολή, οι ποιητές θα διαβάσουν έργα τους. Θα τους συνοδεύσουν οι μουσικοί: Στέλιος Γιαννουλάκης, Χρήστος Μίχας, Παναγιώτης Μπούσαλης και Επίκουρος Τριανταφυλλίδης. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Πληροφορίες: 2103462077, 6974551729.Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1517