Μύθος οι αεροψεκασμοί με "chemtrails"
Ημερομηνία Tuesday, January 08 @ 14:10:12 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


ΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ:
ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ «CHEMTRAILS»

Βλέπω να διαδίδεται μια συνομωσιολογικού χαρακτήρα ερμηνεία των προβλημάτων ρύπανσης που δεν σχετίζεται με την πραγματικότητα και στηρίζεται μάλλον σε άγνοια βασικών παραμέτρων για τη μεταφορά των ρύπων. Η ύπαρξη ενός σχεδίου που ονομάστηκε «γεωμηχανική» δεν μπορεί να γενικεύεται και να συνδέει κανείς όλη τη ρύπανση του πλανήτη με ένα σχέδιο που έτσι κι αλλιώς αν εφαρμόζονταν ή εφαρμόστηκε θα ήταν σε εντελώς περιορισμένη κλίμακα. Μοιάζει ακριβώς με τη φήμη ότι οι οικολόγοι αμολάνε παντού φίδια, τελευταία και ψύλλους (!) και όλοι είναι σίγουροι ότι έχουν δει οικολόγους να κάνουν κάτι τέτοιο. Ελάχιστοι μπαίνουν στον κόπο να αναρωτηθούν αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο από άποψη κόστους (μυθικές δαπάνες για να αναπαράγονται και να ελευθερώνονται εκατομμύρια φίδια αφού όλοι είναι απολύτως σίγουροι ότι κάτι τέτοιο είναι πραγματικό και όχι μυθοπλασία), αποτελέσματος (πόσοι άνθρωποι και πόσα αυτοκίνητα πρέπει να κινούνται σε όλη τη χώρα αφού ακόμα και στο πιο μικρό χωριό όλοι είναι σίγουροι ότι έχουν δει κάποιον να αμολάει φίδια), εγκαταστάσεις εκτροφής (που στο καλό εκτρέφονται όλα αυτά τα εκατομμύρια φίδια), μέσα διατροφής (τι στο καλό τρώνε όλα αυτά τα εκατομμύρια φίδια)....

Σκεφτείτε λοιπόν ότι όλοι βλέπουν «ύποπτα αεροπλάνα», βλέπουν «καπνό να βγαίνει από τις μηχανές των αεροσκαφών», βλέπουν αναλύσεις που δείχνουν ρύπανση περιοχών. Και τι πιο ...απλό να πιστέψουμε ότι υπάρχει μια διεθνής συνωμοσία που σκορπάει ρύπους σε όλο τον πλανήτη. Μετατίθεται, νομίζω, έτσι το ενδιαφέρον του κόσμου από το πραγματικό πρόβλημα της ρύπανσης (για την αντιμετώπιση του οποίου πρέπει να πάρουμε μέτρα, να αλλάξουμε πολιτικές) σε μια υποτιθέμενη συνομωσία (όπου δεν απαιτείται να αλλάξουμε πολλά αλλά απλώς να καταγγείλουμε). Στην Ελλάδα για παράδειγμα έχουμε σύμφωνα με έκθεση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (WHO) πάνω από 2500 θανάτους ετησίως λόγω της ρύπανσης από μικροσωματίδια που σχετίζονται με ρυπογόνους και κακές πρακτικές και όχι με τον βομβαρδισμό χημικών από άγνωστα αεροσκάφη. Πάνω από 3.000.000 είναι παγκοσμίως τα θύματα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που αυξάνεται ραγδαία (και λόγω της αλματώδους ανάπτυξης στην Κίνα – δείτε στοιχεία για τη ρύπανση στο Πεκίνο, τα νέφη ρύπων στην Ασία κα). Δεν είναι δύσκολο να βρεις λοιπόν θύματα από καρκίνο του πνεύμονα (που συνδέεται άμεσα με την ατμοσφαιρική ρύπανση αλλά και το κάπνισμα), προβλήματα άσθματος – σπαστικής βρογχίτιδας (υψηλό ποσοστό μεταξύ των παιδιών στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες βέβαια). Στη Γερμανία υπήρχε στη δεκαετία του ’80 μεγάλη καμπάνια για το θέμα αυτό από τους γονείς που πέτυχαν βελτίωση των συνθηκών της ατμόσφαιρας στις πόλεις. Θα το ρίξουμε στις «χημικές ουρές» αγνώστων αεροπλάνων εδώ ή θα ξεκινήσουμε μια σοβαρή καμπάνια?

Μύθος πρώτος: κάποια σκάφη χωρίς διακριτικά σκορπούν τα χημικά. Αεροπλάνα υπάρχουν πλέον υπερβολικά πολλά, αρκετοί έχουν προσωπικά, δικά τους αεροσκάφη και το λευκό δεν είναι κατ ανάγκη μυστηριώδες αλλά πιθανώς ιδιωτικό αεροσκάφος. Ήδη στους αεροδιαδρόμους υπάρχει τρομερό μποτιλιάρισμα και τα σκάφη που κινούνται έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια κατακόρυφα. Αρκεί κανείς να διαβάσει επίσημες εκθέσεις για να δει το κυκλοφοριακό χάος και στους αιθέρες.

Μύθος δεύτερος: πολλοί έχουν δει να βγαίνει μια ουρά χημικών από αεροσκάφη η οποία δεν διαλύεται και είναι τα χημικά που ραντίζουν την ατμόσφαιρα όλοι αυτοί που έχουν οργανώσει τη συνομωσία. Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας μέσος πολίτης, έστω και με απλές γνώσεις, όχι κατά ανάγκη χημικού, δεν κατανοεί ότι ανάλογα με τις συνθήκες στην ατμόσφαιρα μπορεί να είναι ορατή και να αργήσει να διαλυθεί η ουρά των ρύπων από τους κινητήρες των αεροσκαφών που καίνε κηροζίνη και άλλα πρόσθετα. Από παιδί θυμάμαι τις ουρές από τα αεροσκάφη στον ουρανό ως ένδειξη της διέλευσης τους αν οι συνθήκες στην ατμόσφαιρα επέτρεπαν τη διατήρηση του νέφους ρύπων πίσω από τις μηχανές τους. Σίγουρα κάποια αεροσκάφη είναι πιο προχωρημένης τεχνολογίας και ρυπαίνουν λιγότερο σήμερα. Αλλά τα περισσότερα συνεχίζουν να ρυπαίνουν πολύ και δεν μιλάω βέβαια μόνο για την εκπομπή CO2 (φαινόμενο θερμοκηπίου). Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που κοντά στα αεροδρόμια αλλά και στους αεροδιαδρόμους καταγράφονται υψηλότερες τιμές ορισμένων ρύπων. Ας θυμηθούμε τις εικόνες αλλά και τους πίνακες ζωγραφικής με τα πλοία να ταξιδεύουν στις θάλασσες και πάντα αφήνουν πίσω τους ένα σύννεφο μαύρου καπνού. Κάτι παρόμοιο γίνεται και στην ατμόσφαιρα αλλά οι ατμοσφαιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν πάντα να είναι ορατή η ρύπανση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι υπαρκτή. Όταν οι συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας, και ανέμων είναι ευνοϊκές, τότε οι αέριοι ρύποι μπορεί να παραμείνουν για κάποιο χρονικό διάστημα με τη μορφή νέφους – ουράς. Είναι δηλαδή, κυρίως, θέμα ατμοσφαιρικών συνθηκών να φανεί το νέφος- ουρά ρύπων. 

Μύθος τρίτος: Υπάρχουν ρύποι στην ατμόσφαιρα και διαπιστώνεται ρύπανση και σε διάφορα εδάφη, για παράδειγμα αναλύσεις στις καμένες περιοχές έδειξαν παρουσία βαρέων μετάλλων και άλλων επικίνδυνων χημικών. Είναι άγνωστα αεροπλάνα που ραντίζουν με τοξικές ουσίες την ατμόσφαιρα και έτσι τα χημικά ανιχνεύονται σε διάφορες περιοχές που βομβαρδίστηκαν με χημικά.  Είναι σαφές ότι ζούμε σε μια εποχή αυξημένης ρύπανσης που δεν γνωρίζει όρια και σύνορα. Η ρύπανση αυτή είναι αποτέλεσμα της βιομηχανικής παραγωγής, των μετακινήσεων, της καύσης ορυκτών καυσίμων, της χρήσης επικίνδυνων υλικών αλλά και εφαρμογής κακών πρακτικών (π.χ. καύση αποβλήτων, ανεξέλεγκτη ή έστω και σε ορισμένες ελεγχόμενες μονάδες, αεροψεκασμοί φυτοφαρμάκων κα).  Όλα αυτά που περιγράφονται συνήθως στα σενάρια συνομωσίας είναι αποτελέσματα της ρύπανσης της ατμόσφαιρας και του εδάφους από τις πολλές δραστηριότητες (βιομηχανικές, αστικές, κανονικές πτήσεις αεροσκαφών κα). H καύση για παράδειγμα των πλαστικών από διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές που περιέχουν βρωμιωμένες οργανικές ενώσεις έχει ως αποτέλεσμα να ελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα μια σειρά από βρωμιωμένες ενώσεις. Δείτε και στο διαδίκτυο τι γίνεται, επίσης, σε περιοχές της Κίνας και του Βιετνάμ όπου καίνε για να πάρουν τα πολύτιμα μέταλλα χιλιάδες τόνους ηλεκτρονικών συσκευών από την Αμερική αλλά και από την Ευρώπη (μικρότερες ποσότητες πια λόγω της εφαρμογής νέας νομοθεσίας). Τα νέφη με τοξικά δηλητήρια ταξιδεύουν, δεν μένουν σε μια περιοχή. Βρωμιωμένες ή χλωριωμένες ενώσεις υπάρχουν σε πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή ζωή, όχι κατ ανάγκη μόνο στη βιομηχανική παραγωγή και στη γεωργία.
 Έρευνες του πολυτεχνείου Κρήτης δείχνουν ότι ακόμα και στο Αιγαίο υπάρχουν ρύποι που η προέλευσή τους όμως δεν είναι από χημικά που ρίχνουν άγνωστης προέλευσης αεροσκάφη αλλά από τις βιομηχανικές και αστικές περιοχές της Ν. Ευρώπης, της Κεντρικής Ευρώπης και των Βαλκανίων. Οι δικές μας βιομηχανίες στέλνουν ρύπους και προς τα Βαλκάνια. Η σκόνη (μικροσωματίδια) λειτουργούν ως (μετα) φορείς και άλλων ρύπων που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα λόγω των διαφόρων δραστηριοτήτων και μετατρέπεται σε εξαιρετικά επικίνδυνη για τη ζωή και την υγεία. Τα σύννεφα σκόνης (μικροσωματίδια) μεταφέρουν τη ρύπανση αρκετά μακριά μέσα από διάφορες διαδρομές που μόνο κατά προσέγγιση μπορούν να περιγραφούν από τα διάφορα μοντέλα διασποράς. Τα χημικά με τα οποία ραντίζουν οι γεωργοί ταξιδεύουν μακριά με τα ρεύματα ανέμου και ανιχνεύονται σε μακρινές αποστάσεις και σε είδη τα οποία δεν έχουν άμεση επαφή.. Ακόμα και στη θάλασσα τα πλαστικά – ειδικά τα μικρά κομματάκια - προσροφούν τοξικές ενώσεις, βαρέα μέταλλα και άλλους ρύπους και γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνα για τις διάφορες μορφές ζωής. 
Η όξινη βροχή που κατέστρεψε τα δάση και τις λίμνες στις Σκανδιναβικές χώρες  (και στη Γερμανία) δεν προέρχονταν μόνο από τις χώρες αυτές αλλά κυρίως από τη Βρετανία και άλλες βιομηχανικές περιοχές. Δεν ήταν η παρουσία ρύπων αποτέλεσμα κάποιας αόριστης ρήψης χημικών από άγνωστα αεροπλάνα. Οι χημικές αντιδράσεις που συμβαίνουν στο έδαφος λόγω της όξινης βροχής ελευθερώνουν αλουμίνιο ή άλλες χημικές ουσίες που προσβάλλουν τους φυτικούς οργανισμούς και εξασθενούν το αμυντικό τους σύστημα. Μια συνηθισμένη ασθένεια βρίσκει έτσι εξασθενημένο το αμυντικό σύστημα των ειδών και νεκρώνει τα δέντρα.
Μια άλλη παρανόηση είναι αυτή που συνδέει τη ρύπανση εδαφών, όπως για παράδειγμα πρόσφατα στα εδάφη των καμένων περιοχών – αλλά και σε υπόγεια νερά – με μια συνομωσία. Έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης και άλλων ερευνητικών ιδρυμάτων δείχνει παρουσία βαρέων μετάλλων και άλλων χημικών στις καμένες περιοχές και στη στάχτη, αλλά αυτή πιθανώς προέρχεται από την καύση σκουπιδότοπων και γενικότερα των σκουπιδιών που υπήρχαν στις περιοχές  και στην ελευθέρωση ξανά στο περιβάλλον των ρύπων που είχαν συγκρατηθεί από τα δέντρα / δάση  - με την καύση των δασών ελευθερώθηκαν δηλαδή ξανά στην ατμόσφαιρα. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται μεγαλύτερη έρευνα των διαδικασιών και όχι συνομωσολογική προσέγγιση.

Νίκος Χρυσόγελος
 


• Anthrax and Cancer Found in Chemtrails
  Lab Results Show Chemtrails Contain Toxic Substances

Source

According to researchers, your government is responsible and you are now breathing six bacteria, including anthrax and pneumonia, nine chemicals including acetylcholine chloride and 26 heavy metals including arsenic, gold, lead, mercury, silver, uranium and zinc.

The skies around Boulder, Co, are no different then the skies in most parts of the world -- criss-crossed with lines of chemtrails that quickly turn into man-made dark clouds raining down toxic substances.

Sitting up 8,500 in the beautiful Rocky Mountains on almost a daily basis scores of white planes can be seen spreading their toxic waste, as a sign of the New World Order's plan of population reduction.

But the sad part is most people have no clue of the New World Order's intent to reduce the population by two-thirds, chemtrails being just one of their many sinister plots to destroy the people of this planet.

In fact, when most people look up in the sky they think the toxic white lines are just jetliner exhaust. And it's a simple-minded explanation for a brainwashed American population who still puts far too much trust in its out-of control and evil government.

In an email sent to the Arctic Beacon, here is what one scientific-minded reader found out:
"YOU ARE NOW BREATHING ETHYLENE DIBROMIDE, NANO-PARTICULATES OF ALUMINUM AND BARIUM AND CATIONIC POLYMER FIBERS WITH UNIDENTIFIED BIOACTIVE MATERIAL:

"We the people have not been warned, advised or consulted but are certainly vulnerable to the outcomes."

"Biologic components have been reported in airborne samples that include: modified molds, desiccated red blood cells and exotic strains of bacteria"

"Welcome to the brave new world of toxic barium skies, weather control, mind control and population control through the use of chemtrails modulated with electromagnetic frequencies generated by HAARP. Our health is under attack as evidenced by the skyrocketing rates of chemtrail induced lung cancer, asthma and pulmonary/respiratory problems.

"Our natural environment and planetary weather systems are under attack resulting in freak lightening strikes, bizarre weather, 20% less sunlight reaching the Earth' surface, the alarming, nearly complete collapse in certain areas of the west coast marine ecosystem and the creation of some of the largest tornadoes and hurricanes on record. Our skies are increasingly hazed over with fake barium/ aluminum particulate, ethylene dibromide chemtrail clouds. Whether in the atmosphere or in the Ocean this added particulate matter is a hazard to the health of every living thing on this planet. My health and the health of my family has already been drastically affected. There is a main-stream media blackout on this subject so the only way to get the word out is by word of mouth."

And here are some pictures collected by the same emailer who started a website at http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies

Another emailer sent this report to the Arctic Beacon revealing the results of lab reports taken from various chemtrails across the country. Here is what they found as reported in the Idaho Observer last month:

Last May a family in Iowa contacted the office of Sen. Tom Harkin (D-IA) to report the constant criss-crossing of "chemtrails" in the sky above their neighborhood. They received back from the senator's office a General Accounting Office (GAO) report on "military chaff" and the material safety data sheet for aluminum-coated fiberglass fibers being spread seven days a week for several hours each day in the skies above their home.

The chaff is spread by pilots learning how to mask planes or send false radar images. It was reported that the military also has lead-based chaff, but that it is not being used at this time. Chaff was used by the military in Europe in WWII and, according to the GAO, had been used in training here at home since the 50s.

Once chaff reaches the ground, it breaks down into particles small enough to inhale. Though military spokespeople insist that chaff is not harmful, the GAO report concluded that health effects are unknown and more studies are needed.
Regardless, some members of this family are very sick. On May 23, after a hard rain the day before, they a noticed glittering substance and a pinkish-colored powder substance on the roof of their house. They then noticed the glittering substance on many surfaces, even the dashboard of the family car. Both substances were collected and sent to a lab for analysis.
Among the substances found to be in the samples were several that should simply not be there:
6 bacteria, including anthrax and pneumonia
9 chemicals including acetylcholine chloride
26 heavy metals including arsenic, gold, lead, mercury, silver, uranium
and zinc
4 molds and fungi
7 viruses
2 cancers
2 vaccines
2 sedatives

Over the last several months, The IO has received a significant increase in chemtrail-related calls and letters. Most report a dramatic increase in chemtrail "spraying" activity in their areas; some are reporting the development of chronic flu-like symptoms, chronic fatigue and body aches that they have never before experienced.

We intend to expound upon this subject in greater detail hopefully next month.

If you are seeing the relationship between accelerated chemtrail spraying in your area and symptoms among friends, family and members of your community, begin writing it down and send the information to us by mail or email. Note times, dates and specific symptoms. If you live near a military installation, expect that you are being "sprayed." You may want to contact your senator or rep and, politely (that is how you get the information you are seeking) request the forwarding of any information that may be available on the military chaff being used in your area.

After obtaining relevant documents from your rep or senator, consider using it to obtain epidemiological data from your local health department.

http://www.arcticbeacon.com/articles/18-Jun-2007.html
Illegal Aerosol Spraying Operations
posted on 9:42 PM, October 28, 2007 (This is a large document so please be patient)
Illegal Aerosol Spraying Operations and Chem-Trail Phenomenon Over Western Canadian Skies.  
• www.enouranois.grΤο άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1475