Χίος: δίποδο κτήνος τηγάνισε σκύλο
Ημερομηνία Thursday, October 18 @ 20:43:50 UTC
Θέμα Χίος


XIOΣ: ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΓΑΝΙΣΕ ΛΑΔΙ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΣΚΥΛΟ
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.
ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΗ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ ΣΤΗΝ “ΑΛΗΘΕΙΑ TV”
Οι εικόνες που θα προβληθούν σήμερα στην «ΑΛΗΘΕΙΑ TV», ακόμα και φλουταρισμένες εκεί που πρέπει, είναι για γερά στομάχια.
Γιατί απλούστατα θα δείξουν για άλλη μια φορά τι απίστευτη βαρβαρότητα κρύβει μέσα του το δίποδο κτήνος που λέγεται άνθρωπος.
Γιατί αυτά που θα δούμε έγιναν από άνθρωπο...
Ένα φοιτητή κυπριακής υπηκοότητας, στο Τμήμα Μηχ. Οικονομίας και Διοίκησης (τα στοιχεία του στη διάθεση της πρυτανείας) που σπουδάζει (!) στο νησί μας και περήφανος δείχνει στους φίλους του ένα video που σκηνοθέτησε μόνος του.
Σ’ αυτό βράζει λάδι σε ένα τηγάνι και κόβει ένα λουκάνικο σε κομμάτια ρίχνοντάς τα σ’ ένα μικρό σκύλο. Το ζώο αποκτά εμπιστοσύνη και πλησιάζει να πάρει ένα ακόμα κομμάτι λουκάνικο όταν ο φοιτητής αδειάζει πάνω του το τηγάνι με το καυτό λάδι.
Μετά το κατόρθωμα ο φοιτητής που περιγράφει καρέ – καρέ την πράξη του, ξεσπά σε ένα χαρούμενο γέλιο, ευτυχής για το μαρτύριο του τετράποδου. Το δίποδο κτήνος δε σταμάτησε εδώ, άρχισε να στέλνει το video μέσω κινητού σε φίλους του, υπερήφανος για την πράξη του.

Ένας απ’ αυτούς δεν άντεξε και μας το παραχώρησε για να το δημοσιοποιήσουμε.

ΑΛΗΘΕΙΑ / 16/10/2007

.................................................................

Η Σύγκλητος καταδικάζει τον βασανιστή

Με αφορμή το γνωστό και απ' ό,τι φαίνεται όχι ξεχασμένο γεγονός, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, μετά την επίσημη ενημέρωσή της για τον απεχθή βασανισμό ζώου από νέο άνθρωπο και κατά τις συγκλίνουσες ενδείξεις φοιτητή του:
1. Εκφράζει ομοφώνως τον αποτροπιασμό για το ανηλεές αυτό γεγονός.
2. Προσκαλεί την Ελληνική Κοινωνία και ιδιαίτερα την Ακαδημαϊκή Κοινότητα σε σοβαρό προβληματισμό για τη συνεχή ανάπτυξη Λόγου και Πράξεων βίας, στο εσωτερικό της.
3. Αναμένει σε άμεσο χρό-νο, την οριστική και έννομη ταυτοποίηση του φυσικού προσώπου που διέπραξε το βασανισμό καθώς και τη σχετική απόφαση του Τμήματος στο οποίο θα αποδειχθεί ότι ανήκει ο δράστης.
4. Ο Πρύτανης θα εξετάσει την εισήγηση στα πλαίσια των θεσμικών προβλέψεων των ?ρθρων 66, 67 και 68 - ΝΔ 954/42, όπως αναφέρονται στο Ν. 1268/82.
5. Η προσπάθεια για την ολοκλήρωση και συστηματική λειτουργία Υποδομών Ψυχολογικής Υποστήριξης και Συμβουλευτικής, συνεχίζεται με συστηματικό τρόπο, με την ελπίδα όπως τα άθλια αυτά περιστατικά πείσουν εκ των υστέρων, για την ανάγκη χρηματοδότησης των σχετικών υποδομών από την Πολιτεία».

(ΑΛΗΘΕΙΑ /30/10/2007)Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1267