Κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων κοντα σε γεώτρηση και αρχαιότητες
Ημερομηνία Thursday, October 18 @ 20:05:52 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


ΣΜΑ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ, ΑΛΗΘΕΙΑ: ΓΙΑΤΙ;

Εκεί που λέγαμε οτι τελειώσαμε οριστικά με τον ΣΜΑ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ και αφού αποφασίσαμε την αγορά κινητού Σταθμού μεταφόρτωσης, αφού αποφασίσαμε για το δάνειο που θα χρειασθεί να λάβουμε σαν Δήμος Τροιζήνας για την αγορά αυτή, το φάντασμα του ΣΜΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ.

Με σχετικό έγγραφό του ο πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Τροιζηνίας κ. Καραγιάννης ζητά από την Ειδική Υπηρεσία Περιβάλλοντος διευκρινήσεις για την ανανέωση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για την σχετική μελέτη εγκατάστασης του ΣΜΑ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ εντός του αρχαιολογικού χώρου της Τροιζήνας.!!!

Βεβαίως η Ειδική Υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ με έγγραφό της στις 29/8/07 τους παρέπεμψε στην Περιφέρεια Αττικής και τους υπενθύμισε ότι όλα θα εξαρτηθούν από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, το οποίο όμως, όπως είναι βέβαιο, δεν θα επιτρέψει σε κανέναν την παραβίαση του αρχαιολογικού χώρου και μάλιστα για χρήση που έχει άμεση σχέση με τα Σκουπίδια.

Ελπίζουμε να αποκατασταθεί σύντομα η επικοινωνία και ο συντονισμός ανάμεσα στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο και στον Δήμο Τροιζήνας, γιατί δεν είναι δυνατόν να χρεώνουμε τους πολίτες του Δήμου Τροιζήνας με δάνειο ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ για την αγορά ενός εξοπλισμου που αύριο, σύμφωνα με την επιμονή του Αναπτυξιακού για την δημιουργία του μεγάλου ΣΜΑ, θα τον πετάξουμε στα σκουπίδια αφού θα μας είναι πλέον άχρηστος.

Δηλώνουμε οτι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να προχωρήσει στην υλοποίηση αυτού του εγκληματικού σχεδίου που θα πλήξει καίρια και μονομερώς τα άμεσα αναπτυξιακά συμφέροντα του Δήμου μας. Θα επιμείνουμε στην πρόταση μας για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων και μάλιστα σε επίπεδο Επαρχίας με την δημιουργία ενός κοινού για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων, ο οποίος θα ξεκινήσει οργανωμένα και συστηματικά πρόγραμμα ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΓΑΝΙΚΏΝ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΣΗ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1261