Ξεπουλάνε και τη Λακωνία
Ημερομηνία Thursday, October 18 @ 20:01:24 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


Αρχαία sos!!!! Ξεπούλημα στην Πλύτρα!
Ξεπουλάνε και την Λακωνία!
12 Οκτωβρίου 2007

Να ξεπουλήσουν άρον-άρον Δημόσια περιουσία στους ιδιώτες, βάλθηκαν οι κυβερνητικοί παράγοντες. Μετά την Ζαχάρω και άλλες περιοχές, που βγήκαν στο "σφυρί", σειρά έχει η Λακωνία, όπου ξεπουλιέται δημόσια έκταση με αρχαία !!!

Συγκεκριμένα, στον μοναδικής φυσικής ομορφιάς και αρχαιολογικής σημασίας, παραλιακό οικισμό της Πλύτρας, η κυβέρνηση αποφάσισε να ξεπουλήσει σε ιδιώτες, δημόσια ακίνητα, μέσα στα οποία βρίσκονται αρχαιολογικοί θησαυροί!

Ο Δήμαρχος Ασωπού , στον οποίο υπάγεται και η Πλύτρα, καταγγέλει αυτές τις μεθοδεύσεις και κάνει λόγο για διαπλοκή και ισχυρά οικονομικά συμφέροντα. Κρίνει τις διαδικασίες απαράδεκτες και τονίζει χαρακτηριστικά: "Ο εχθρός δεν είναι πια προ των πυλών, είναι εντός των τειχών... Σύγχρονοι μανδαρίνοι, γεμάτοι αλαζονεία και αμετροέπεια, καθοσμένοι στα πολυτελή γραφεία τους, ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία, απαλλοτριώνουν τις ελπίδες μας και τα όνειρα μας, για ένα καλλίτερο αύριο..."

*** Στην Πλύτρα, στην περιοχή "ΚΟΚΚΙΝΕΣ", υπάρχει η βυθισμένη πόλη του Αρχαίου Ασωπού, της οποίας τα ερείπια διακρίνονται μέχρι σήμερα με γυμνό μάτι μέσα στη θάλασσα αλλά και κατά μήκος της ακτής. Επίσης λείψανα της Ρωμαϊκής πόλης του Ασωπού η οποία πιθανότατα είχε ανεγερθεί στα ερείπια της αρχαίας πόλης του Ασωπού βρίσκονται στην παραπάνω περιοχή. Η πόλη βυθίστηκε το 365 μ.Χ. μετά από ισχυρό σεισμό).

(Α.Δ. )

_______________________________________________________________________________
Η ακόλουθη σελίδα είναι από τον ιστότοπο: "935radio", (info@935radio.gr).
Μπορείτε να την δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:
κλικ εδώ

Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1260