Πάτρα, προαναγγελία κυκλοφορίας περιοδικού Muzine
Ημερομηνία Wednesday, October 10 @ 22:10:42 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


Δελτίο Τύπου
Προαναγγελία κυκλοφορίας του περιοδικού Muzine.

Music ---- MUZINE ---- Magazine

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι την επόμενη εβδομάδα (15-20 Οκτωβρίου) θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά, από τις εκδόσεις Χαραμάδα, το μουσικό περιοδικό Muzine ενώ από την προσεχή Πέμπτη θα μπορείτε να επισκέπτεστε και το επίσημο site του περιοδικού www.muzine.gr

Οι συντάκτες του περιοδικού είναι: Μάρκος Φράγκος, ?γγελος Κ., Γιάννης Παπαϊωάννου, Μάκης Παπασημακόπουλος, Χρήστος Καρράς, Μαρία Παππά, Ελένη Μητσιάκη, Παναγιώτης Κονδύλης, Νεκτάριος Λαμπρόπουλος. Στο πρώτο τεύχος συμμετέχουν και οι: Ελευθερία Ιωαννίδου, Ειρήνη Πολυκρέτη, Μαρία Τσουκανά, Thais Aragao και με φωτογραφίες της Crapaud. Με κόμικ των Βασίλη Κωλέττη-Σταύρου Ντίλιου και σκίτσα του Μανόλη Ζουλάκη.

Το περιοδικό θα συνοδεύεται από δύο (2) CD με επιλογές από τους καλύτερους δίσκους που λάβαμε. Το πρώτο θα κινείται σε alternative pop/rock ήχους και το δεύτερο σε electronica/lounge/jazz.

Επισυνάπτεται το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους.

Για περισσότερες πληροφορίες, ενημέρωση και άλλο υλικό για την παρουσίαση του περιοδικού μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε μέσω e-mail είτε με τα τηλέφωνα που υπάρχουν παρακάτω. Το ίδιο ισχύει και για συνεργασίες, διαφήμιση και διανομή.

Για το Muzine,
Λαμπρόπουλος Νεκτάριος
Εκδόσεις ΧΑΡΑΜΑδΑ
www.haramada.com
ΤΘ 3061, ΤΚ 26005 ΠΑΤΡΑ
2610342886, 6978415843

Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1242