Οργάνωση συνάντησης ΜΚΟ και κινημάτων πολιτών
Ημερομηνία Tuesday, October 09 @ 22:35:57 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


Αθήνα Σεπτέμβριος 2007,
Θέμα: Οργάνωση της Συνάντησης ΜΚΟ και ο χώρος της Κοινωνίας των Πολιτών

Αγαπητοί φίλοι,

Με δεδομένη την ανεπάρκεια του κράτους να εκπληρώσει το θεσμοθετημένο ρόλο του, γίνεται εμφανές ότι οι ΜΚΟ και ο χώρος της Κοινωνίας των Πολιτών καλείται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο.

Σ’ αυτή τη πραγματικότητα που διαμορφώνεται, εμείς που αποτελούμε φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών, έχουμε χίλιους δύο λόγους να συναντηθούμε και να συζητήσουμε για όσα μας συνδέουν.

Σας ενημερώνουμε ότι στις 25 Ιουλίου 2007, αναλήφθηκε πρωτοβουλία από 38 σημαντικές ΜΚΟ της χώρας, με στόχο την οργάνωση (για πρώτη φορά στην Ελλάδα), μιας Πανελλήνιας Συνάντησης, το 3ο δεκαήμερο Νοεμβρίου 2007, με τη συμμετοχή όσων περισσότερων οργανώσεων γίνεται.

Στη Συνάντηση αυτή, θα συζητηθούν θέματα συντονισμού, απογραφής και σύνταξης Διακήρυξης Αρχών που θα πρέπει να διέπει τις ΜΚΟ.

Για την διευθέτηση όλων των διαδικαστικών θεμάτων και την καλύτερη οργάνωση της Συνάντησης συστάθηκε 6μελής Οργανωτική Επιτροπή η οποία αποτελείται από τους:

Καλλιαμπέτσο Γιώργο (ΠΑΝΔΟΙΚΟ)
Καμπουράκη Κώστα (ACTUP)
Κανελλάκη Παναγιώτη (GREENPEACE)
Καραουλάνη Θοδωρή (ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ)
Τακτικό Βασίλη (ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ)
Χριστοδουλάκη Παναγιώτη (ΠΑΚΟΕ)
Μπαλωμένο Κώστα (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΚΟ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Προκειμένου να οργανώσουμε καλύτερα τη Συνάντηση αυτή παρακαλούμε να μας απαντήσετε αν θα λάβετε μέρος και να μας στείλετε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σας. Επίσης σας παρακαλούμε να προωθήσετε την πρόσκληση αυτή σε άλλες οργανώσεις που γνωρίζετε.

Ελπίζουμε στη θετική σας ανταπόκριση και τη συνεργασία σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Η 6μελής Οργανωτική Επιτροπή

Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1238