Μπήκαν στις τσέπες οι ληστές
Ημερομηνία Tuesday, October 09 @ 22:32:40 UTC
Θέμα ?λλη Ελλάδα


ΒΙΟ.ΖΩ
Θέμα: Μπήκαν στις τσέπες οι ληστές...!

Τηλ/Φαξ: 210.522.23.23
Κινητό: 697-9734591
Ηλ.Ταχ: email@biozo.org
Ιστοσελίδα: www.biozo.org

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΒΙΟΖΩ

Μπήκαν στις τσέπες, οι ληστές...! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!

Μεγάλη επίθεση ακρίβειας και κερδοσκοπίας με επικεφαλής τον κρατικό μηχανισμό του Υπουργείου Οικονομίας, με στόχο τη μεταφορά του εισοδήματος των καταναλωτών στις τσέπες των πολυεθνικών και της κυβέρνησης.

Αθήνα, 1η Οκτωβρίου 2007

Πετρέλαιο, ψωμί και αγαθά πρώτης ανάγκης ακρίβυναν υπερβολικά τις τελευταίες μέρες. Αποκορύφωμα η κατάργηση του αφορολόγητου του πετρελαίου θέρμανσης και το χαράτσωμα των καταναλωτών απο το ίδιο το κράτος, που υποτίθεται ότι τους προστατεύει!

«Ποιός εργαζόμενος θα χάσει μεροκάματο, θα πληρώσει μεταφορικά και θα καθίσει με τις ώρες μπροστά στο δημόσιο ταμείο για να εισπράξει τα μισά απ’ όσα θα ξοδέψει; Ποιός αγρότης θα φύγει απο το χωριό του για να πάει την Πρωτεύουσα και να εισπράξει το 1/3 απ’ όσα θα ξοδέψει;

Η κατάργηση του αφορολόγητου με την δήθεν επιστροφή του φόρου για να καλύψει την πλήρη “ανικανότητα” του κρατικού μηχανισμού να ελέγξει την φοροδιαφυγή πλήττει τους καταναλωτές, οι οποίοι απλά δεν μπορούν πρακτικά να τον εισπράξουν», δήλωσε ο πρόεδρος της ΒΙΟΖΩ, Γιωργάκης Κωστής, και συνέχισε: «Η κυβέρνηση οφείλει να μην προχωρήσει σε κατάργηση της φοροαπαλλαγής στο πετρέλαιο θέρμανσης, τη στιγμή μάλιστα, που η τιμή του πετρελαίου διεθνώς αυξάνεται ραγδαία. Ζητάμε επίσης την χρηματοδότηση και την ενίσχυση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) σε όλα τα νοικοκυριά για την χρήση σε θέρμανση και αυτόνομη παραγωγή ρεύματος. Η ιδιοπαραγωγή ενέργειας με στόχο την αυτάρκεια σε κάθε νοικοκυριό είναι ένας βασικός στόχος των ελεύθερα σκεπτόμενων καταναλωτών.»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ καλεί τους καταναλωτές να αντιδράσουν και να αντισταθούν στην κατάργηση των δικαιωμάτων τους και στην επέλαση της κερδοσκοπίας με την μορφή της ακρίβειας στις τσέπες τους.

Για το Δ.Σ. της ΒΙΟ.ΖΩ
Γιωργάκης Κωστής
Πρόεδρος

Οι καιροί ου μενετοί ___________________________________________________________________________________________

Συν ΒΙΟΖΩ και χείρα κίνει!

ΒΙΟΖΩ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ "ΒΙΟ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ", Αγ. Κωνσταντίνου 12, Ομόνοια, 10431 Αθήνα. Τηλ/Φαξ: 210-522.23.23, 697-9734591, Ηλ.Ταχ: email@biozo.org Ιστοδελίδα: www.biozo.org

Στείλτε την γνώμη σας στην ΒΙΟ.ΖΩ

Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1237