Πράματα και θάματα στη Σέριφο...
Ημερομηνία Friday, July 29 @ 10:17:10 UTC
Θέμα Σέριφος


Πληθαίνουν τελευταία οι καταγγελίες για τη βιασύνη της δημάρχου Σερίφου να «αναπτύξει» εν τάχει το νησί. Πρόσφατη καταγγελία αφορά την προσπάθεια της δημάρχου να κατεβάσει δρόμους στις παραλίες του νησιού. Από καιρό η δήμαρχος έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι θα το κάνει για να αναπτύξει τη Σέριφο!!!!!

Η πρώτη προσπάθεια έγινε στο Γάνεμα και απέτυχε. Χωρίς καμία απόφαση, η Δήμαρχος έστειλε την εταιρεία (ΕΓΝΑΤΙΑ - ΤΕΡΝΑ) που κάνει τις επισκευές του οδικού δικτύου από τις πλημμύρες (μόνο αυτό δεν κάνει αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία), να φτιάξει ράμπα από τον δρόμο πάνω στην άμμο!!! Mε παρέμβαση των Πελοποννήσιου Mανώλη και Παρασκεύπουλου Γιώργου (νομαρχιακός σύμβουλος) σταμάτησε το μπάζωμα στην αρχή του και αποκαταστάθηκε η παραλία από τους εργάτες της εταιρείας. Στη συνέχεια φέρνει πρόσφατα στο Δημοτικό Συμβούλιο θέμα για την τσιμεντόστρωση δρόμου προς Βαγιά και για Λειβαδάκια. Ειδικά για τη δεύτερη παραλία που είναι πρακτικά μέσα στο λιμάνι το θέμα -αν και μπήκε στο Δ. Συμβούλιο ως επείγον- είχε διαρρεύσει μια και είχαν αρχίσει οι προετοιμασίες και η ίδια είχε πάει επί τόπου για να δώσει οδηγίες την προηγούμενη εβδομάδα. Η τσιμεντόστρωση στη Βάγια δεν εγκρίθηκε από το Δ.Σ. μετά από έντονη παρέμβαση της αντιπολίτευσης, η οποία κατάφερε να πείσει και σύμβουλο της συμπολίτευσης να το καταψηφίσει.
Το θέμα της τσιμεντόστρωσης της πρόσβασης στη παραλία στα Λιβαδάκια -που υποκινείται από καταστηματάρχη της περιοχής που νοίκιασε χώρο πάρκιγκ πάνω στη παραλία για εξυπηρέτηση των πελατών του- πέρασε από το Δ.Σ. μετά από θυελλώδη συζήτηση. Να σημειωθεί ότι τα Δ.Σ. δύο σεριφιακών συλλόγων από Αθήνα είχαν συνεδριάσει εκτάκτως για το θέμα, είχαν πάρει αρνητική θέση και το είχαν κοινοποιήσει στη Δήμαρχο. Την επόμενη ημέρα πήγαν τα μηχανήματα να ξεκινήσουν και υπήρξε άμεση καταγγελία στην αστυνομία ότι δεν υπάρχουν μελέτες και άδειες, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και σταμάτησε το έργο. Η δήμαρχος παρ' όλα αυτά δήλωσε ότι θα πάρει τις άδειες και θα εκτελέσει το έργο...
O Σερφιώτης

1ο Τεύχος

Το άρθρο αυτό προέρχεται από eyploia.aigaio-net.gr
old.eyploia.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
old.eyploia.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=11